Au dezvăluit cine câștigă Survivor România 2023! Foștii concurenți pariază 1.000 de euro că Domnul Dan îi va rosti numele

Alex Cazacu 24.05.2023, 11:55
Au dezvăluit cine câștigă Survivor România 2023! Foștii concurenți pariază 1.000 de euro că Domnul Dan îi va rosti numele

În ziua semifinalei Survivor România 2023, Alex Nedelcu și Ionuț Popa s-au aflat în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță. Cei doi foști concurenți ai competiției de la Pro TV și-au exprimat părere cu privire la membrii tribului Taino rămași în jungla Dominicană. Războinicii din sezonul trecut au dezvăluit cine este concurentul pe care ar paria 1.000 de euro.

Alex Nedelcu și Ionuț Popa, despre cine câștigă Survivor România 2023

Prezenți în cadrul emisiunii „La Măruță”, foștii Războinici de la Survivor România 2022 au vorbit despre concurenții rămași în competiția de la Pro TV. Alex Nedelcu și Ionuț Popa sunt de părere că, în acest sezon al reality show-ului, Carmen Grebenișan va câștiga marele premiu de 100.000 euro.

Ba chiar mai mult de atât, cei doi au precizat că ar paria 1.000 de euro pe Grebenișan. Cum și-au motivat foștii concurenți alegerea? Ei bine, bloggerița are o comunitate foarte mare de fani în mediul online. Totuși, Alex Nedelcu susține că șanse mari are și Andrei Krișan, un alt semifinalist de la Survivor 2023.

Ionuț Popa și Alex Nedelcu, despre participarea la Survivor

În cadrul aceleiași emisiuni, Ionuț Popa și Alex Nedelcu au vorbit și despre cum s-a schimbat viața lor după ce au participat la Survivor 2022. Popa susține că a fost nevoie de aproape jumătate de ani să își revină fizic. „5-6 luni mi-au trebuit să-mi revin și psihic, dar și fizic. Eram în sală și nu reușeam să fac cinci flotări” spune el.

Pe de altă parte, Alex Nedelcu spune despre experiența de la Survivor 2022 că: „A fost o surpriză. Am construit multe lucruri pe-acolo, nici eu nu mă așteptam”.

Au dezvăluit cine câștigă Survivor România 2023! Alex Nedelcu și Ionuț Popa pariază 1.000 de euro că Domnul Dan îi va rosti numele
Au dezvăluit cine câștigă Survivor România 2023! Alex Nedelcu și Ionuț Popa pariază 1.000 de euro că Domnul Dan îi va rosti numele

Ionuț Popa: „Mi-ar plăcea să fiu din nou în show”

Cu toate acestea, după ce a urmărit primele episoade ale acestui sezon, Ionuț Popa a avut mari emoții. „Mi-ar plăcea să fiu din nou în show”,  a adăugat fostul concurent. Într-un interviu mai vechi, el a explicat că a slăbit mult în competiție și că abia după 2 luni a reușit să ia câteva kilograme.

„Nu mi-am dorit absolut nimic. Am fost singurul care nu și-a dorit să mănânce anume ceva atunci când a ieșit afară. Vorbeam, la un moment dat, că îmi plac papanașii, dar asta e altceva… Eu evitam să vorbesc despre mâncare. Când ei vorbeau despre asta, eu ieșeam din cabană, plecam pe plajă. Nu-mi plăcea să aud că se vorbește despre mâncare”, declarat Ionuț Popa pentru Click!.

Urmăriți Playsport.ro și pe