„Au fugit ca potârnichile”. Silviu Lung jr, desființat după ce a spus la care dintre cele două echipe din Craiova a jucat

Cosmin Olteanu 06.07.2023, 21:24
„Au fugit ca potârnichile”. Silviu Lung jr, desființat după ce a spus la care dintre cele două echipe din Craiova a jucat

Silviu Lung jr. a fost desființat după ce a spus la care dintre cele două echipe din Craiova a jucat.

În prezent, Silviu Lung jr. este liber de contract, după despărțirea de Al-Raed.

Silviu Lung jr, desființat după ce a spus la care dintre cele două echipe din Craiova a jucat

Adrian Mititelu a postat un mesaj dur, în mediul online, la adresa lui Silviu Lung jr, după ce portarul, în vârstă de 34 de ani, a spus că Universitatea Craiova și FC U Craiova sunt două echipe noi.

„Pentru acest tânăr:

– m-am luptat cu antrenorii și chiar cu unii dintre jucătorii de bază pentru a-l impune în echipă la vârsta de 18 ani

– l-am cedat pe Bornescu pentru o sumă modică Rapidului pentru a-i face loc în poartă

– echipa a pierdut puncte și locuri în clasament datorită tinereții și lipsei lui de experiență

Am mers pe principiul că trebuie să sprijin copiii talentați ai Craiovei, să crească chiar cu riscul pierderii de puncte, locuri în clasament și implicit bani!

Când clubul a fost dezafiliat au fugit ca potârnichiile fără nicio urmă de regret!

Acum ce spune Lung Jr. pentru GSP!? Că el a jucat pentru echipa aflată în faliment și că acum în Craiova sunt 2 echipe noi CSU/FCU!

Opinia publică cunoaște faptul că FCU este succesoarea legală și morală a UNIVERSITĂȚII CRAIOVA, clubul exclus abuziv de FRF în iulie 2011!

FRF/FIFA/TAS au stabilit definitiv faptul că U CRAIOVA 1948 este succesoarea sportivă a clubului exclus în 2011! Prin urmare Lung Jr. a jucat pentru FCU!

El cunoaște bine această situație și a spus în privat acest lucru mai multor persoane!

Acum, însă face politică și a ales tabăra călduță și ocrotitoare din oraș, tabăra care îți aduce privilegii și protecție! Este de fapt aceeași platformă politică adoptată și de Lung senior!

Nu i-am cerut nimic personal în acești ani lui Lung Jr. și nici măcar recunoștința publică că l-am ajutat să ajungă sus, poate am fost chiar decisiv și poate ar fi ajuns oricum. Asta rămâne o dilemă care nu poate fi deslușită!

Ma așteptam doar, ca echipă, clubul unde el a crescut să primească o minimă recunoștință pentru tot ce a făcut pentru el, și a făcut mult!

Dezamăgirea este mare!”, a scris Adrian Mititelu, pe Facebook.

Postarea lui Adrian Mititelu

Ce a spus Silviu Lung jr.

„(Avem două echipe în Liga 1, CSU Craiova și FCU Craiova. La ce echipă ai jucat?) La Craiova aflată în faliment în momentul de față! La niciuna din cele două! Sunt atât de multe teorii și ipoteze că nu mai vreau să intru în ele”, a declarat Silviu Lung jr, pentru GSP.

Urmăriți Playsport.ro și pe