Au început „epurările” la FCSB. Mihai Stoica îi trimite la reconversie profesională pe jucătorii afectați de criticile lui Becali: „Să-și caute meserie”

Robert Zanfir / 20.11.2021, 21:16
Au început „epurările” la FCSB. Mihai Stoica îi trimite la reconversie profesională pe jucătorii afectați de criticile lui Becali: „Să-și caute meserie”

Mihai Stoica este convins că jucătorii care nu fac față criticilor lui Gigi Becali nu au ce căuta la FCSB. Managerul roș-albaștrilor a pronunțat și un nume: Iulian Cristea.

Edi Iordănescu a fost forțat să plece de la FCSB, iar multă lume a pus atitudinea autoritară a lui Gigi Becali pe seama faptului că patronul nu a suportat să piardă influența asupra vestiarului. A existat chiar un caz concret. Mihai Stoica a recunoscut că menținerea lui Budescu pe teren cu Voluntari a dus la ruptura dintre patron și antrenor.

Au început „epurările” la FCSB. Mihai Stoica îi trimite la reconversie profesională pe jucătorii afectați de criticile lui Becali

Mihai Stoica îi dă dreptate lui Gigi Becali. Managerul FCSB spune că cei care nu se pot adapta la condițiile din baza de la Berceni își pot căuta alte meserii.

I-a criticat în public mereu, nu numai acum. Bineînţeles că e o problemă. Dacă jucătorii nu pot evolua la cei mai buni parametri pentru că-i critică Gigi, au o problemă. Înseamnă că n-au ce căuta la FCSB.

La noi e presiune mare. Dacă tu crezi că Budescu e afectat de criticile lui Gigi, te înşeli amarnic. Să se ducă să-şi caute alte meserii dacă îi afectează criticile. Care-i problema?
Mihai Stoica, pentru TelekomSport

Iulian Cristea, prima victimă a lui Gigi Becali?

Iulian Cristea ar putea fi primul om de care se va debarasa Gigi Becali. Acesta a fost salvat de Edi Iordănescu, care și-a asumat riscul de a intra în conflict cu patronul. Plecarea lui Iordănescu Jr l-ar putea readuce pe fundaș în gura omului de afaceri.

„Edi a fost deranjat că Gigi a avut nişte remarci acide la adresa jocului. Pe mine m-a făcut praf de multe ori. Eram vinovat că n-au venit Deac, Burcă.

Dacă Cristea e marcat de o declaraţie a lui Gigi Becali, n-are ce să caute, serios că nu are ce să caute”, a spus Mihai Stoica.

Toni Petrea, prima declarație după revenirea la FCSB

Toni Petrea a revenit la FCSB și spune că nu se gândește la plecare. Antrenorul a ținut din spart să evite orice discuție despre antrenorii dinaintea lui. Mai mult, acesta a evitat să ofere amănunte despre discuțiile cu Gigi Becali.

„Nu am venit aici să mă gândesc la plecare, tocmai am sosit, gândurile mele se îndreaptă doar către ce trebuie să fac acum. Vreau să imprim echipei o evoluție cât mai bună, rezultatele să vină și să o luăm pas cu pas.

Am avut o discuție cu patronul înainte să semnez. Nu vă pot face publice aceste discuții, sunt private. Am convingerea că lucrurile vor decurge așa cum trebuie și echipa nu va avea de suferit, asta e cel mai important. La asta trebuie să ne gândim”, a declarat Toni Petrea înaintea partidei cu Botoșani.