Au vrut să se ducă peste Gigi. Becali avea pregătită o surpriză neplăcută din partea suporterilor

Moldoveanu Camelia / 19.08.2021, 22:03
Au vrut să se ducă peste Gigi. Becali avea pregătită o surpriză neplăcută din partea suporterilor

Suporterii au fost la un pas să se ducă peste Gigi Becali. Aveau planul stabilit, însă intervenția unui om din conducerea FCSB a oprit totul. Cum s-a schimbat situația în ultimul moment.

Lui Gigi Becali i se pregătise o surpriză neplăcută

Suporterii FCSB, mai exact Peluza Nord, au luat foc după înfrângerea în fața celor de la Rapid, scor 0-1. Înainte cu puțin timp ca Dinu Todoran să fie înlocuit, ultrașii pregăteau asaltul. Gheorghe Mustață a dezvăluit că urmau să meargă la palat, sau chiar acasă la Gigi Becali pentru a purta o discuție serioasă.

Se luase hotărârea să mergem la Palat, iar dacă nu-l găsim, acasă la domnul Gigi Becali, să vorbim direct. Ne pregătisem, cu oră, cu tot, când ne întâlnim. Vorbim de Peluza Nord, câteva sute de oameni. Trebuia să se pună punct la acest capitol. Am spus ce vrem să facem, iar MM ne-a zis că Gigi e foarte supărat de ce a văzut la meciul cu Rapid”, a spus Mustață, joi seara, potrivit ProSport Live.

Edi Iordănescu, motiv de liniște. MM a calmat apele

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a mărturisit că în ciuda conflictelor din trecut, acum are o relație bună cu MM Stoica. Mai mult, managerul general al FCSB a fost cel care a liniștit de mai multe ori suporterii. Cu toate că erau hotărâți să meargă peste Gigi Becali, numirea lui Edi Iordănescu pe banca tehnică i-a liniștit și au renunțat la plan.

Eu nu am fost certat cu MM, a fost o chestie pe care nu vreau să o mai dezvolt. MM a apărat mereu clubul, dar acum n-a mai avut pe cine să mai apere. Ne-am întâlnit, am vorbit, poate se supără că dau din casă. Comunicarea este foarte bună între suporteri și conducere, suntem ok, este punctul forte.

MM și-a dorit foarte mult aducerea unui antrenor cu pedigree. Am vorbit cu el la telefon și atât de entuziasmat era și spunea ce a discutat cu Edi, ce vor să facă. Le-am spus că este șansa lor să câștige campionatul și eu sper să luăm titlul”, a mai spus Gheorghe Mustață, pentru aceeași sursă.

Gigi Becali a fost din nou amendat pentru jigniri

Nu este prima dată când Gigi Becali este sancționat cu penalitate financiară de către reprezentanții FRF. Anterior, el a fost amendat cu 30.000 de lei pentru jigniri la adresa arbitrilor în două dosare deschise de Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA). Milionarul din Pipera nu a fost prea afectat de măsura aplicată în cazul lui. Drept dovadă, episodul s-a repetat. Și de data aceasta tot pentru declaraţii jignitoare, calomnioase care afectează imaginea fotbalului, a fost sancționat.

Reclamant – FRF, Pârât – Becali George (SC FC FCSB SA) – Admite cererea formulată de reclamanta Federaţia Română de Fotbal, prin Secretar General împotriva pârâtului Becali George. În temeiul art. 52.5 cu aplicarea art. 12, 14 Bis şi 15 din RD, pârâtul Becali George se sancţionează cu avertisment şi penalitate sportivă de 10.000 lei.”, se arată în soluţia comisiei publicată, joi, pe site-ul oficial al FRF.