Prima reacție a lui Mihai Stoica după anunțul făcut de Edi Iordănescu. „Nu credeam asta”

Moldoveanu Camelia / 19.08.2021, 21:35
Prima reacție a lui Mihai Stoica după anunțul făcut de Edi Iordănescu. „Nu credeam asta”

Edi Iordănescu, noul antrenor de la FCSB, a surprins pe toată lumea cu ultimele dezvăluiri. Mihai Stoica nu s-a lăsat mai prejos și a avut o reacție pe măsură după ce Gigi Becali a schimbat tehnicianul. Ce relație au acum cei doi rivali.

Edi Iordănescu, condiție neașteptată pentru Gigi Becali

După ce FCSB nu s-a prezentat prea bine în ultimele meciuri și după ce mai mulți jucători au fost puși pe linie moartă, Gigi Becali a decis că e momentul să schimbe antrenorul. Edi Iordănescu, noul tehnician al „roș-albaștrilor”, a știut cum să-și negocieze contractul pentru a obține absolut tot ce-și dorește.  „Tot ce-și dorește” include și neimplicarea lui Becali.

O cerință a surprins pe toată lumea. Edi Iordănescu l-a cerut pe Mihai Stoica pe banca tehnică a echipei. Cu toate că au fost de foarte multe ori rivali, noul antrenor de la FCSB crede că MM o să-i fie de mare ajutor pentru a câștiga titlul în acest sezon.

Lucrurile din trecut cu MM sunt clare. Au fost momente mai puțin fericite, dar au vorbit orgoliile din noi. Ce nu știți e că MM a mai avut vreo două tentative de a mă aduce la masa discuțiilor. Înainte de a merge la CFR, am avut întâlniri cu el, am vorbit despre posibilitatea ca într-o zi să ajung aici.

A avut un rol decisiv în ceea ce înseamnă comunicarea dintre noi. Suntem suficient de maturi și inteligenți pentru a realiza că doar împreună putem reuși lucruri importante pentru club.

O solicitare a mea a fost ca MM să fie din nou pe bancă. E nevoie pentru mine, pentru jucători, pentru toată lumea. Mi-a spus că e dispus să vină înapoi pe bancă. Începând de ieri, MM e prezent din nou aici, trup și suflet, activ”, a spus Edi Iordănescu, într-o conferință de presă.

Mihai Stoica, prima reacție după numirea lui Edi Iordănescu

Managerul general al celor de la FCSB nu și-a putut stăpâni fericirea. Imediat după numirea lui Edi Iordănescu, MM a postat un mesaj scurt pe Facebook. Se pare că echipa „roș-albastră” renaște începând cu el.

N-am crezut că există ceva sau cineva care-mi poate reda motivația profesională. Bine ai venit, Edi”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook, la câteva ore după conferința lui Edi Iordănescu.

Dacă lui Edi Iordănescu i-a făcut o declarație plină de emoții, cu antrenorul celor de la CFR Cluj tot n-a făcut pace. „Pin pong-ul” declarațiilor ironice dintre MM Stoica și Marius Șumudică nu s-au încheiat. Rivalitatea dintre cei doi a devenit un subiect foarte interesant pentru fanii FSCB și CFR Cluj, așa că niciunul dintre ei nu ratează niciun moment pentru a mai arunca o „minge de foc”.

După ce antrenorul CFR Cluj și-a ironizat adversarii din Liga 1 pentru că au fost eliminați din Europa League ( „Deocamdată, Loganul rezistă! Față de alții, care în primul tur au fost cu Tico”), a venit rândul lui Mihai Stoica să-i dea replica. Managerul FCSB a postat pe Facebook o fotografie cu Dacia Lăstun. Evident, mesajul îi este adresat lui Marius Șumudică. Fotografia avea pe ea scris mesajul.

Mesajul lui Mihai Stoica
Mesajul lui Mihai Stoica