PAPARAZZI EXCLUSIV Fiica lui Gigi Becali a ieșit la cumpărături în noua ei bijuterie, un Bentley de 250.000 de euro!

Sorin Chiriac / 20.05.2021, 13:45

Teodora Becali (26 de ani), fiica cea mare a patronului FCSB, este cea care l-a făcut bunic pentru prima dată. Iar milionarul îi este recunoscător și o răsfață ca pe o prințesă. Paparazzii PlaySport.ro au surprins-o pe Teodora la cumpărături, în zona Floreasca. După ce a ieșit de la farmacie, s-a urcat într-o ”bijuterie” de 250.000 de euro, mai exact un super Bentley, primit cadou de la generosul ei tată.

Este mămică de aproape un an

Teodora Becali a devenit mama unei fetițe pe nume Maria, pe 14 iunie 2020, la un an de la nunta cu Mihai Mincu. Tânăra a rămas însărcinată în luna de miere, pe care au petrecut-o în Hollywood și Bora Bora. Așadar, Gigi Becali mai are de așteptat un moștenitor al imperiului, poate tot de la Teodora sau de la celelalte două fete, Alexandra și Cristina.

Becali: ”Nepoțica seamănă cu mine”

În momentul în care a devenit bunic pentru prima dată, Gigi Becali nu s-a putut abține și a vorbit despre marea lui bucurie. Asta în ciuda faptului că fiica sa nu era de acord să divulge prea multe detalii despre micuța Maria.

„Vreau ca toată lumea să fie la fel de fericită cum sunt eu acum. Copiii nu vor să vorbesc așa mult despre asta. Vorbesc cu voi din dragoste, dar nu vreau să mai vorbesc despre copii. Are 3,9 kilograme. O cheamă Maria. Nașii sunt fata lui Teia și ginerele. Seamănă cu mine. De azi, de la 8 dimineața când eram la biserică, și până când a născut, pe la prânz, am fost în lacrimi și m-am rugat să nască fata bine’ , spunea Gigi Becali în urmă cu un an.

Sumudica-nu-am-semnat-fcsb
Sumudica-nu-am-semnat-fcsb

Marius Șumudică: „Sunt un antrenor liber. Nu am semnat cu nimeni”

Ceea ce părea mutarea anului în fotbalul românesc, tinde să devină un adevărat fiasco. Asta pentru că există din ce în ce mai multe informații potrivit cărora, Marius Șumudică nu va mai ajunge la FCSB.

Contactat telefonic de reporterii PlaySport.ro, Marius Șumudică nu a confirmat nimic din cele povestite de Gigi Becali la Digi Sport Special în urmă doar câteva ore.

Deși nu a dorit să insiste prea mult pe marginea subiectului, Marius Șumudică a făcut o declarație care lasă loc de mari interpretări. Vorbele lui Șumi pun la îndoială „afacerea anului” în fotbalul românesc:

Sunt un antrenor liber. Nu am semnat cu nimeni. Și nici nu aveam cum să semnez prin telefon”, a răspuns scurt Șumudică la întrebarea reporterului despre viitoarea colaborare cu FCSB, a spus Marius Șumudică pentru PlaySport.ro.