EXCLUSIV. Declarație bombă a lui Marius Șumudică: „Sunt un antrenor liber. Nu am semnat cu nimeni”

Autori: Mariana Podeanu, Mihai Rosoiu / 20.05.2021, 12:02
EXCLUSIV. Declarație bombă a lui Marius Șumudică: „Sunt un antrenor liber. Nu am semnat cu nimeni”

Marius Șumudică nu a semnat cu FCSB și șansele de a se perfecta această înțelegere se micșorează. Chestionat în această dimineață de reporterii playsport.ro, Marius Șumudică a infirmat spusele lui Gigi Becali. La câteva ore de la anunțul trecerii sale la FCSB, Șumudică a infirmat totul!

Marius Șumudică a infirmat trecerea la FCSB

Ceea ce părea mutarea anului în fotbalul românesc, tinde să devină un adevărat fiasco. Asta pentru că există din ce în ce mai multe informații potrivit cărora, Marius Șumudică nu va mai ajunge la FCSB.

Contactat telefonic de reporterii PlaySport.ro, Marius Șumudică nu a confirmat nimic din cele povestite de Gigi Becali la Digi Sport Special în urmă doar câteva ore.

Deși nu a dorit să insiste prea mult pe marginea subiectului, Marius Șumudică a făcut o declarație care lasă loc de mari interpretări. Vorbele lui Șumi pun la îndoială „afacerea anului” în fotbalul românesc:

Sunt un antrenor liber. Nu am semnat cu nimeni. Și nici nu aveam cum să semnez prin telefon”, a răspuns scurt Șumudică la întrebarea reporterului despre viitoarea colaborare cu FCSB.

Gigi Becali nu a pomenit nimic despre negocieri blocate

Patronul FCSB, omul de afaceri, Gigi Becali nu a dezvăluit că lucrurile s-ar fi schimbat. În această dimineață, Gigi Becali și Marius Șumudică ar fi purtat o discuție telefonică. Cert este că acel contract despre care toată lumea vorbește, nu a fost semnat de tehnician. Într-o intervenție telefonică la Sport.ro, Gigi Becali a părut mult mai rezervat. Totuși, șeful FCSB a continuat să vorbească despre Marius Șumudică, viitorul antrenor al echipei pe care o patronează.

Singura schimbare a lui Becali a fost cea de abordare. Dacă în urmă cu o zi, latifundiarul din Pipera oferea detalii precise despre ce urmează să se întâmple cu viitoarea colaborare, acum a fost reținut. Becali a recunoscut că nu s-a înregistrat angajarea lui Șumudică, însă a afișat un tonus optimist în ceea ce privește mutarea.

Mutare pusă sub semnul întrebării

După ce miercuri seara toată lumea dădea ca sigură venirea lui Marius Șumudică la Rapid, au apărut tot mai multe voci care susțin contrariul. Se pare că decizia lui Șumi nu mai este atât de fermă. Unul dintre motive ar putea fi presiunea suporterilor rapidiști. Adulat în Giulești, Șumudică ar da o lovitură cruntă galeriei alb-vișinie dacă ar accepta oferta venită de la Gigi Becali.

Cel mai probabil, în următoarele ore vor apărea mai multe informații despre situația negocierilor dintre cele două părți, însă în momentul de față un lucru este cert: Marius Șumudică nu a semnat cu FCSB!