EXCLUSIV. Unde a fost surprins Dumitru Dragomir în urmă cu puțin timp. Fostul șef LPF, pozat de paparazzi (FOTO)

Mihai Rosoiu 12.01.2021, 12:33
EXCLUSIV. Unde a fost surprins Dumitru Dragomir în urmă cu puțin timp. Fostul șef LPF, pozat de paparazzi (FOTO)

Fie vreme bună sau fie vreme rea, Mitică, cel care a fost la ligă, nu are liniște. Unde a fost surprins Dumitru Dragomir în urmă cu puțin timp? În mai multe locații din Capitală. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal e foarte atent la ultimul său proiect imobiliar. Este de notorietate faptul că Dragomir a ridicat o clădire de locuințe într-una dintre cele mai selecte zone ale Capitalei.

Unde a fost surprins Dumitru Dragomir în urmă cu puțin timp

Chiar dacă nu se mai ocupă de destinele Ligii I de fotbal, Mitică Dragomir este o persoană foarte activă. Ieșit din prim planul vieții publice din România, Dragomir este implicat total într-un proiect imobiliar foarte costisitor. În zona Parcului Herăstrău, fostul senator ridică o clădire exclusivistă. Chiar dacă este un lucru arhicunoscut că în construcții iarna este un anotimp „mort”, Mitică nu se potolește nici acum.

Dumitru Dragomir nu are liniște nicio clipă
Dumitru Dragomir nu are liniște nicio clipă

În urmă cu puțin timp, Dumitru Dragomir a fost pozat de paparazzi în zona în care este ridicată clădirea. După o scurtă vizită la „șantierul” din Herăstrău, fostul șef de ligă a plecat într-o altă locație din Capitală. Mai exact, la o cafenea din Dorobanți. Acolo urma să se întâlnească cu un cunoscut. Așadar, Dragomir are o perioadă foarte agitată, chiar dacă zăpada s-a așternut peste București.

Prețuri exorbitante pentru apartamentele lui Dragomir

Însuși fostul om de fotbal a dezvăluit că pentru a achiziționa un apartament în blocul său, un client trebuie să scoată din buzunar o sumă frumușică. Mai exact, jumătate de milion de euro. Evident, prețurile variază în funcție de numărul de camere ale apartamentelor, însă sumele sunt destul de mari în comparație cu potența financiară a celor mai mulți români.

Acesta este blocul de lux ridicat de familia Dragomir
Acesta este blocul de lux ridicat de familia Dragomir

Dumitru Dragomir supraveghează cu strictețe lucrările de la blocul de locuințe pe care urmează să-l dea în folosință. De aceea, nu lipsește în nicio zi de la șantierul din zona Herăstrău.

Cine este Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir (n. 30 mai 1946, Bălcești, județul Vâlcea) este un om politic român, deputat din partea PRM între 2000 și 2008 și fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal din România. În 1977 devine președinte al clubului de fotbal Chimia Râmnicu Vâlcea. Timp de zece ani se perindă la conducerile echipelor Viitorul Scornicești și FCM Brașov, pentru ca între 1987 și 1989 să conducă echipa de fotbal a Miliției, Victoria București.

Pentru abuz în serviciu săvârșit în acea perioadă, a fost condamnat la 7 luni de închisoare în 1990, o parte din staff-ul managerial fiind anchetați. Aceasta a fost a doua sa condamnare, după ce la 24 noiembrie 1976 primise o pedeapsă de 3 luni de închisoare pentru practicarea ilegală a jocurilor de noroc (poker și barbut). În noiembrie 2016, Dumitru Dragomir a fost condamnat la 7 ani de închisoare într-un dosar legat de drepturile de televizare a meciurilor de fotbal.

În 2020 Dumitru Dragomir a declarat că încasează 3 pensii de la Stat.

Urmăriți Playsport.ro și pe