Avertismentul lui Gică Hagi la finalul meciului CFR Cluj – Farul: „Părerea mea este să-l lăsați în pace”

Octavian Vasilescu / 02.05.2022, 13:23
Avertismentul lui Gică Hagi la finalul meciului CFR Cluj – Farul: „Părerea mea este să-l lăsați în pace”

Farul Constanța a pierdut la limită meciul cu CFR Cluj, scor 0-1, în etapa cu numărul 7 din play-off-ul Ligii 1.

La finalul partidei, managerul Gheorghe Hagi (57 de ani) a fost întrebat ce părere are despre Claudiu Petrila (21 de ani), de la CFR. „Regele” a spus că nu dorește să comenteze situația unui jucător de la CFR, dar a declarat că Petrila trebuie lăsat în pace de presă, deoarece va continua să crească.

Ce a spus Hagi despre Claudiu Petrila, după CFR Cluj – Farul

Am foarte mulți jucători tineri și de Petrila trebuie să vorbească Dan cel mai bine. E un jucător tânăr, lăsați-l în pace! E un jucător talentat, dacă o să vină oferta, vine.

CFR știe, nu-mi place să mă bag în bucătăria celorlalți, trebuie sa-mi văd de copiii mei, să vedem noi ce facem. Trebuie să le batem pe cele mari și sa zicem cu vocea tare: ‘Da, trebuie să luăm campionatul!'”, a spus Gică Hagi, la conferința de presă, conform Sport.ro

Claudiu Petrila este cotat la 1.4 milioane de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

În acest sezon, Petrila a evoluat în 38 de meciuri oficiale. Tânărul atacant a înscris nouă goluri și a livrat cinci pase decisive în actuala stagiune.

Ce a spus Dan Petrescu despre Claudiu Petrila

Într-un interviu acordat pentru PlaySport, Dan Petrescu a vorbit despre ascensiunea puștiului Claudiu Petrila:

Petrila și-a câștigat locul în echipă. Nu l-a băgat Dan Petrescu, nu l-a descoperit Dan Petrescu. El singur s-a descoperit, e un talent. Dacă își vede de treabă la antrenament și joacă bine, a marcat și multe goluri, sunt convins că va ajunge într-un club mare din Europa. Așa își și dorește.

Acum trebuie să rămână serios la antrenamente, a trecut și peste o pubalgie. Nu e ușor, te oprești puțin, am pățit și eu. Dacă va rămâne fără accidentări, Petrila va putea juca oriunde în Europa”, a spus Dan Petrescu, pentru PlaySport.

AS Roma, Hertha Berlin și Lille și-au manifestat interesul pentru Claudiu Petrila.

Clasament play-off

FCSB se va duela cu FC Argeș în epilogul rundei, pe teren propriu, de la ora 20:30. CFR Cluj s-a distanțat temporar la cinci puncte în fruntea clasamentului.

În runda următoare, CFR Cluj va juca pe terenul lui FC Argeș.

  1. CFR Cluj – 51 pct.
  2. FCSB – 46 pct.
  3. Universitatea Craiova – 45 pct.
  4. FC Voluntari – 30 pct.
  5. Farul Constanța – 28 pct.
  6. FC Argeș – 27 pct.