Bad-boy Tamaș revine în Liga I și încearcă să-și salveze noua echipă de la retrogradare

Catinca Giosanu 06.02.2021, 15:38
Bad-boy Tamaș revine în Liga I și încearcă să-și salveze noua echipă de la retrogradare

Gabriel Sebastian Tamaș a fost convins de Voluntari să lase ”promovarea” ca să lupte pentru a-și salva noua echipă de la retrogradare.

Tamaș încearcă să-și salveze noua echipă de la retrogradare

Retragerea echipei Turris Oltul Turnu Măgurele din campionat a complicat situația Universității Cluj, care învinsese fosta echipă a fiului lui Liviu Dragnea în meciul direct din acest sezon. Astfel, ardelenilor li se vor retrage cele trei puncte câștigate cu teleormănenii și vor rămâne cu 20 de puncte.

Universitatea Cluj ar putea ajunge de pe locul 6 până pe locul 13. Asta, în cazul în care Farul va beneficia de victorie la ”masa verde” în litigiul cu ardelenii, din meciul direct nedisputat nici la reprogramare.

Pe ”U” Cluj o așteaptă încă cinci partide în șase etape rămase din sezonul regular, dintre care două cu ”FC U” Craiova și Petrolul. În aceste condiții, atingerea obiectivului devine foarte grea de obținut. Așadar, clujenii au șanse mici să mai prindă play-off-ul.

Gabi Tamaș este așteptat să facă vizita medicală înaintea transferului la FC Voluntari

Antrenorul Bogdan Andone a primit un răspuns pozitiv de la Gabi Tamaş, 37 de ani, care se pregătește să revină în Liga 1, la mai bine de jumătate de an de când a semnat cu U Cluj. Sportivul ar trebui să semneze luni un contract pe un an şi jumătate cu Voluntari.

Ioan Andone a confirmat transferul lui Gabi Tamaș de la U Cluj în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Președintele ilfovenilor a explicat că fundașul negocia deja de ceva timp cu clubul pentru revenirea în Liga 1.

Noi am negociat de mai mult timp cu Gabi. Era sub contract cu Cluj pentru încă 5 luni. Suntem echipa cu o apărare firavă. Noi avem nevoie. E foarte greu, ai nevoie de jucători cu experiență în apărare.”, a spus Ioan Andone la PRO X.

Cel mai probabil, Tamaș va efectua în următoarele ore vizita medicală. Dacă totul va fi în regula, el va semna un contract cu FC Voluntari.

Tamaș încearcă să-și salveze noua echipă de la retrogradare
Tamaș încearcă să-și salveze noua echipă de la retrogradare

”El e pionul principal al acestei echipe”

În urmă cu două săptămâni, Stanciu era convins că ”U” Cluj și Tamaș vor continua colaborarea și în partea a doua a sezonului.

El are o relație bună cu Bogdan Andone, cu Ioan Andone, cu Bogdan Bălănescu, dar sunt convins că va rămâne la U Cluj, el e pionul principal al acestei echipe. Contează foarte mult ce face pe teren și în afara lui”, spunea Stanciu.

Se pare însă că ”U” Cluj se va alege cu 35.000 de euro, cât este clauza de reziliere a lui Gabi Tamaș.

Urmăriți Playsport.ro și pe