Băiatul lui Dan Șucu l-a lăsat fără cuvinte pe milionarul care finanțează Rapid. Veste mare pentru patronul de la Mobexpert

Bordei Radu 11.11.2022, 14:48
Băiatul lui Dan Șucu l-a lăsat fără cuvinte pe milionarul care finanțează Rapid. Veste mare pentru patronul de la Mobexpert

Dan Șucu are parte de primele momente dificile în fotbal. Rapidul dă semne de slăbiciune și acționarul s-a delcarat dezamăgit după ultimele rezultate ale echipei. Cu toate acestea, au existat și motive de fericire pentru omul de afaceri. Fiul lui pare să aibă viitor în fotbal.

Motiv de mândrie pentru Dan Șucu. Unul din băieții lui, printre cei mai valoroși tineri ai Rapidului

Patronul Mobexpert a recunoscut de mai multe ori că principalul motiv pentru care a investit în fotbal este pasiunea copiilor lui pentru acest sport. De altfel, acționarul rapidist a subliniat că ia foarte în serios investițiile în sectorul juvenil al clubului. Cei doi băieți ai lui nu sunt doar suporteri înfocați ai giuleștenilor, dar și jucători la echipele de juniori. Chiar dacă s-a speculat că cei doi sunt favorizați de statutul tatălui lor, se pare că aceștia chiar arată calități pentru fotbal.

Fiul mai mare, Dan Matei, este deja căpitan la echipa Under 17 și conduce prin exemplu, nu datorită numelui pe care îl poartă. Și la ultima partidă, chiar contra rivalilor de la Petrolul, Șucu junior a impresionat și chiar a marcat un gol. Rapidul a terminat la egalitate, 2 la 2, meciul cu găzarii.

Dan Șucu, dezamăgit după ultimele meciuri ale Rapidului

Dan Șucu, omul de afaceri care deține 50% din acțiunile Rapidului, spune că și-a pierdut energia după meciul pierdut cu FCSB. El a recunoscut că nu era familiarizat cu aspectul mai puțin plăcut al fotbalului. Chiar dacă ultimele înfrângeri l-au descurajat, cu toate acestea, acționarul giuleștenilor nu cedează. Dimpotrivă, acesta este conștient că mai este de muncă la Rapid și îndeamnă la optimism nu doar pe fani, dar și pe colaboratorii lui. Acesta este convins că jucătorii. alături de antrenorul Adrian Mutu, vor regla situația cât mai repede cu putință.

Sunt aceiași oameni care au făcut 32 de puncte. Strategia noastră este una pe termen lung, nu ne schimbăm de la un meci la altul. M-am simțit golit de energie după meciul cu FCSB.

Nu aștept explicații, ci doar să îmi spună cum îi pot ajuta. Mă întreb de unde își va lua Mutu energie, de la ce furnizor, că tot e la modă acum.

Mi s-a explicat că în fotbal trebuie să mă aștept și la momente sau perioade mai grele, dar culmea e că tocmai cei care mi-au spus asta au început să tropăie acum. Dacă ieșim din Cupă, e o problemă., a spus Dan Șucu, potrivit digisport.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe