Extaz în familia Șucu după ce fiul milionarului Mobexpert a semnat cu Rapid. Mesajul postat de Diana Șucu

Bădulescu Silvian 03.09.2022, 11:20
Extaz în familia Șucu după ce fiul milionarului Mobexpert a semnat cu Rapid. Mesajul postat de Diana Șucu

Rapid București a surprins, vineri, când a anunțat că a încheiat un contract cu Dan Matei (16 ani), unul dintre copiii patronului Dan Șucu.

Diana Șucu, mesaj emoționant pentru băiatul ei

Dan Șucu, patron Mobexpert și finanțator la Rapid, are doi băieții, ambii legitimați la clubul giuleștean. Dan Matei (16 ani) a semnat un contract de profesioniști. Fratele mai mic, Petru Andrei Cristian Șucu (14 ani), se află la grupele de copii și juniori.

Primul contract de profesionist semnat de Dan Matei a emoționat-o pe mama sa, Diana Șucu. Aceasta a marcat momentul printr-un mesaj special, pe social media, prin intermediul Instagram.

Felicitări, iubitul meu copil! Ai semnat primul contract din viața ta! Tatăl tău, fratele tău și eu, mama ta, suntem exmtre de mândri de tine! Te iubesc infinit și îmi doresc ca Dumnezeu să te iubească și el!Îți doresc să ai un drum drept și lumină, iubitule!”, este mesajul postat de Diana Șucu pe Instagram.

Mesaj Diana Sucu pentru fiul ei

„Rapid își asigură viitorul”

Prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, clubul Rapid a transmis, vineri, că Dan Matei a semnat primul contract de profesionist. Alături de acesta, a fost prezentat și Rareș Gal.

„Rapid își asigură viitorul”, au transmis giuleștenii, cu multă încântare.

Cei doi jucători menționați s-au alăturat deja echipei U17 de la Rapid. Aceștia vor efectua antrenamentele sub comanda lui Octavian Chihaia, fost jucător la echipe ca Dinamo, FC Național sau CFR Cluj.

Retras din fotbal în 2011, Chihaia a făcut pasul către o carieră de antrenor, iar înainte de experiența de la Rapid a mai fost secund la Astra Giurgiu și FC Voluntari.

Revenind la informația inițială, Dan Matei Șucu este fiul cel mare al lui Dan Șucu, omul de afaceri care în primăvara acestui an a preluat 50% din pachetul de acțiuni al clubului de fotbal Rapid.

Patronul Mobexpert are planuri mari pentru Rapid

Dan Șucu deține brandul Mobexpert, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă din România. Lanțul de magazine are o rețea de 26 de puncte de desfacere, chiar și în afara țării, în orașe precum Sofia (Bulgaria) și Belgrad (Serbia).

În următorii cinci ani de zile, omul de afaceri promite să producă profit la Rapid. De asemenea, dorește să ducă clubul la un alt nivel.

Mai avem 3-4 ani de investit până când, dacă lucrurile vor merge în conformitate cu ceea ce dorim noi, va exista şi profit. Noi considerăm că Rapidul va fi cea mai progresistă echipă, din punctul meu de vedere, pentru România. În următorii 5 ani, faţa sportului rege în România va fi schimbată major”, a declarat Dan Șucu, potrivit as.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe