Băiatul lui Ion Țiriac nu a fost însurat cu Ileana Lazariuc! Care este numele de la naștere al frumoasei brunete de peste Prut

Giosanu Catinca 30.11.2022, 09:46
Băiatul lui Ion Țiriac nu a fost însurat cu Ileana Lazariuc! Care este numele de la naștere al frumoasei brunete de peste Prut

Ion Alexandru Țiriac, băiatul cel mare al lui Ion Țiriac, a provocat isterie pe internet după ce a pus punct relației cu Ileana Lazariuc. S-a vehiculat că fiul fostului mare jucător de tenis a divorțat tocmai pentru că i se aprinsese tălpile după Sorana Cîrstea.

În realitate, băiatul lui Ion Țiriac nu a fost însurat cu Ileana Lazariuc. Care este numele de la naștere al frumoasei brunete care l-a făcut bunic pe influentul miliardar.

Ion Țiriac jr nu a fost însurat cu Ileana Lazariuc

În spațiul public circulă zvonuri potrivit cărora sportiva aflată pe locul 38 WTA a primit un inel de logodnă şi că se fac pregătiri de nuntă. Mult timp s-a crezut că fiul miliardarului Ion Țiriac a început relația cu Sorana înainte să își încheie socotelile cu Ileana Lazariuc.

Surse apropiate cuplului susțin că fiul afaceristului care deține Stejarii Club s-a apropiat de Sorana abia după ce a părăsit căminul conjugal. El s-a mutat în complexul de la marginea Bucureștiului după ce a rupt relația cu femeia care i-a dăruit doi copii minunați. Acolo, se antrena, de altfel, rivala Simonei Halep. Astfel, Țiriac jr a avut ocazia să o cunoască pe sportiva din Târgoviște.

Care este numele de la naștere al actriței

Puțini știu faptul că numele real al fostei lui Ion Ion Țiriac nu este Ileana Lazariuc. Ea a primit la naștere numele de Elena Crigănuță. Fosta cântăreață a stat și ea mult timp în atenția presei în perioada în care s-a iubit cu Ion Ion Ţiriac, fiul omului de afaceri Ion Ţiriac.

Ileana s-a născut și a copilărit în Republica Moldova. Ea este a doua fiică a celebrei Anastasia Lazariuc. Solista de muzică ușoară a ajutat-o să își crească copiii după ruptura de Ion Țiriac jr.

Cu ce se ocupă în prezent cu Ileana Lazariuc

Ileana Lazariuc are propriul magazin de produse vestimentare de lux. Ea deține, totodată, un site care comercializează produse de lux la mâna o doua.

Femeile care trec pragul magazinului fostei lui Ion Ion Țiriac își pot cumpăra o geantă Chanel cu 3.000 de euro, pantofi Chanel cu 300 de euro, dar și alte articole vestimentare sau accesorii de lux la prețuri accesibile.

Urmăriți Playsport.ro și pe