Părăsită de Ion Ion Țiriac, Ileana Lazariuc s-a reprofilat. Ce face pentru un venit decent

Bădulescu Silvian / 15.10.2021, 19:29
Părăsită de Ion Ion Țiriac, Ileana Lazariuc s-a reprofilat. Ce face pentru un venit decent

În luna octombrie a anului 2019 s-a aflat că Ileana Lazariuc și Țiriac Junior nu mai formează un cuplu. Se pare că cei doi ar fi divorțat încă din 2017. De atunci, cei doi au fost foarte discreți cu declarațiile publice. Patru ani au trecut de atunci, iar Ileana Lazariuc se împarte între viața personală și cea profesională.

Cine este Ileana Lazariuc?

Fiica Anastasiei Lazariuc, vedeta a debutat ca model la doar 15 ani. De-a lungul carierei sale a cochetat și cu muzica, fiind cântăreață în trupa „Trinity”, dar și cu actoria. Aceasta a jucat în mai multe filme, călcându-i pe urme mamei sale. Pe plan personal, ea s-a căsătorit în anul 2009 cu Țiriac Junior, însă anul 2017 a însemnat separarea celor doi, din punct de vedere legal.

După patru ani de la divorț, Ileala Lazariuc se împarte între viața de mamă și carieră. Aceasta are doi băieți alături de fiul lui Ion Țiriac. Lor le dedică cel mai mult timp. E preocupată de creșterea și educarea lor, ducându-i în foarte multe vacanțe.

Cu ce se mai ocupă aceasta?

Dincolo de viața personală, Ileala Lazariuc e preocupată de afacerea pe care o conduce. Conform informațiilor făcute publice pe contul personal de Instagram, ea deține un magazin în București, dar și un site care comercializează produse de lux la mâna a doua. Doritorii pot cumpăra, de exemplu, o geantă Coco Chanel cu 3000 de euro, pantofi ai aceluiași brand cu 300 de euro, dar și alte articole vestimentare sau accesorii.

Aceasta a pornit afacerea în anul 2014.  Conform Fanatik, între 2018 și 2019, afacerea a produs undeva în jur de 750.000 de euro. Magazinul fizic s-a bucurat de 1500 de clienți care au achiziționat produsele de lux, în medie, în fiecare zi. Ca și alte afaceri, în pandemie, magazinul Ilenei nu a produs bani ca în perioada antepandemică.

„Ideea a pornit din dressingul meu, care devenise neîncăpător, dar cunoșteam de ceva timp acest model de business din alte țări. Piața magazinelor second-hand de lux este încă la început și cu siguranță se poate dezvolta mult mai mult. Prin mai multă informare și renunțarea la false concepții, putem ajunge și noi la nivelul de dezvoltare a acestui business de pe alte piețe. Potențialul este foarte mare” a povestit ea într-un interviu acordat în urmă cu șapte ani de zile.

În vârstă de 39 de ani, aceasta se pare că duce o viață foarte bună pe ambele planuri, chiar și după încheierea relației cu băiatul unuia dintre cei mai bogați români.