Comorile lui Ion Ion Țiriac, iubitul Soranei Cîrstea. Ce au făcut nepoții celui mai bogat român înainte de a începe școala

Ștefănescu Dragoș / 10.09.2021, 20:14
Comorile lui Ion Ion Țiriac, iubitul Soranei Cîrstea. Ce au făcut nepoții celui mai bogat român înainte de a începe școala

Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariu au divorțat de mai bine de doi ani. Aceștia se implică în egală măsură în educația celor doi copii pe care îi au împreună. Comorile lui Ion Ion Țiriac sunt Alexandru și Nicholas Noah. Cei doi au avut o vară plină înaintea începerii noului an școlar.

Comorile lui Ion Ion Țiriac

Nepoții lui Ion Țiriac au avut parte de o vacanță inedită. Aceștia și-au petrecut vacanța în Ardeal, în mijlocul naturii. Anastasia Lazariuc, bunica celor doi copii, a făcut câteva mărturisiri în exclusivitate pentru playtech-impact.ro. Aceasta a povestit că cei doi copii au pescuit și au avut grijă de animale în perioada în care au stat în Ardeal. Ei au fost insoțiți de Rodica Țiriac, sora lui Ion Țiriac.

Profit de această perioadă pentru a-mi face timp pentru mine și familia mea, timp pe care nu-l aveam mai deloc. Penru mine, vacanța însemna înainte deplasările prin țară, cu concertele. Acum am putut petrece mai mult cu nepoții mei.

Am fost cu ei și cu Rodica Țiriac, mătușa lui Ion Alexandru, în Ardeal. Băieții s-au ocupat cu pescuitul, ei aduceau pește și noi l-am gătit. Alexandru și Nicholas sunt băieți mari acum, trebuie să știe să facă de toate, să devină bărbați adevărați.

Ne-au ajutat și la gătit, nu i-am învățat eu, ci ei trag cu ochiul la ceea ce facem noi. Și au avut grijă și de animale.”, a povestit Anastasia Lazariuc.

Alexandru este primul copil al cuplului Țiriac – Lazariuc. Acesta s-a născut la Paris, pe 7 martie 2008. Fratele lui Alexandru, Nicholas Noah a venit pe lume pe 19 iunie 2009. Ileana Lazariuc şi Ion Ţiriac Jr. s-au căsătorit în 2009, cei doi oficializându-şi relația după şapte ani de prietenie. Cei doi au divorțat după nouă ani de căsnicie.

Anastasia Lazariuc s-a întors în satul natal

Anastasia Lazariuc a dezvăluit faptul că de la începutul pandemiei nu a mai avut niciun concert. Artista a povestit că a încercat să facă în această perioadă lucruri de care nu avea timp înainte. Lazariuc a fost extrem de încântată și de faptul că a fost în vacanță în satul natal.

Am fost în vacanță și în satul meu natal, acolo unde am crescut, am stat pe prispa casei, m-am întâlnit cu rudele și cu nepoții din partea lor. De aici ne tragem seva, niciodată nu trebuie să uităm de unde am plecat.

Din locul copilăriei noastre, ne încărcăm bateriile. Pot spune că în viață am fost o norocoasă, Dumnezeu m-a iubit și mi-a dat un semn după toate cumpenele și momentele grele prin care am trecut, cum ar fi pierderea ființelor dragi sau alte accidente.”, a povestit Anastasia Lazariuc.