Balamuc total la CFR Cluj după ultimul anunț al conducerii. Dan Petrescu, în pragul unei crize de nervi

Bordei Radu 10.08.2022, 21:37
Balamuc total la CFR Cluj după ultimul anunț al conducerii. Dan Petrescu, în pragul unei crize de nervi

Dan Petrescu a fost surprins să audă că CFR negociază cu Rapid pentru doi jucători de abia ajunși la echipă. Jefte Betancor și brazilianul Yuri sunt țintele rapidiștilor, care ar fi înaintat deja oferte pentru cei doi. Bursucului nu i-a venit să creadă.

Dan Petrescu l-a sunat imediat pe patron să blocheze transferurile lui Yuri și Jefte. „Doamne ferește de așa ceva”

Antrenorul clujenilor s-a tot plâns de faptul că mai are nevoie de jucători, asta în timp ce clubul negocia pentru cedarea a doi fotbaliști. Tehnicianul campioanei n-a mai suportat și l-a sunat imediat pe patronul Varga.

M-am supărat foarte tare când am auzit asta. Cum să facem așa ceva? Betancor de abia a venit, eu l-am adus, la fel și cu Yuri. Mă bazez pe ei sută la sută. L-am sunat pe patron, mi-a zis că Doamne Ferește, nu se pune problema să plece. De altfel, nici nu a vorbit cu nimeni, a precizat Dan Petrescu la conferința de presă dinaintea partidei cu Șahtior Soligorsk.

Cristi Balaj a lămurit și el lucrurile.

Rămân la CFR Cluj! Avem o relație bună cu cei de la Rapid, după transferurile lui Ștefan, Costache și Dugandzic, dar nu mai pleacă nimeni de la noi la Rapid! Nici Jefte, nici Yuri! După plecarea lui Dugandzic, nu am mai negociat transferurile lor. Ei abia au fost transferați la Cluj, sunt jucătoriii noștri și împreună cu ei vrem să obținem performanțe, atât în Superligă, cât și în Europa! Ne bazăm pe ei în proiectul nostru, a declarat Cristi Balaj, pentru Playsport

Dan Petrescu, lovitură dură înainte de meciul din Conference League

Antrenorul Dan Petrescu a fost suspendat după scandalul monstru din Chindia Târgovişte – CFR Cluj. La fel s-a întâmplat și cu Emanuel Yeboah şi Gabriel Debeljuh. Cu toții au fost suspendați pentru două meciuri.

Tehnicianul va fi ”păzit” de un delegat la următoarele partide. De asemenea, el va fi sancționat cu o amendă uriaşă în cazul în care nu va respecta regulamentul.

Am meritat suspendarea, sper să fie suspendați și arbitri. VAR-ul e împotriva mea acum, împotriva CFR-ului. Nu e ușor să joci și în Europa și în campionat. În campionat suntem unde ne e locul de cinci ani, cu mari greșeli împotriva noastră.

Două etape o să stau acasă. Nu o să stau la meci. Dacă între timp voi mai fii antrenor la CFR Cluj, în fotbal nu se știe niciodată”, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.