Bănel Nicoliță face dezvăluiri șocante. “A trebuit să-mi spăl puțin creierul. Cred că o să mă duc în Moldova”

Giosanu Catinca / 02.04.2022, 11:44
Bănel Nicoliță face dezvăluiri șocante. “A trebuit să-mi spăl puțin creierul. Cred că o să mă duc în Moldova”

Bănel Nicoliță a surprins întreaga lume cu ultimele sale declarații. Fostul jucător de la FCSB a făcut dezvăluiri șocante din viața sa.

Bănel Nicoliță surprinde din nou

Bănel Nicoliță a făcut publice mai multe probleme cu care s-a confruntat de-a lungul ultimilor ani. Celebrul sportiv a spus, într-un moment de sinceritate, că a suferit enorm după ce s-a despărțit de Cristina, superba femeie, care i-a fost soție timp de 7 ani.

El a realizat, de asemenea, că a făcut mare greșeală când a investit o sumă importantă de bani la echipa de fotbal din Făurei, formație pe care acum nu mai poate să o susțină financiar.

A fost o perioadă foarte grea din viața mea, în care am cheltuit foarte mult la echipă, la Făurei. Am trecut printr-un divorț foarte greu, nu a fost ușor. Am fost și prin Franța. A trebuit să îmi spăl puțin creierul, că eram foarte încărcat, stresat, cu toate problemele.”, a evidențiat fostul jucător de la FCSB, potrivit celor de la prosport.ro.

Ce urmează să facă Bănel Nicoliță

Bănel a recunoscut că intenționează să se mute într-un alt oraș. El nu s-a ferit să vorbească nici despre zvonurile privind banii împrumutați de la cămătari.

Am ieșit tot timpul și am spus: băi cămătarilor, sunt aici! N-a venit nimeni în 6 luni!

Am fost căzut psihic. A fost foarte greu. A trebuit să trec peste singur. Nuam vrut să bag pe nimeni în viața mea. Nu am știut că o să îmi plece familia. Dacă știam, nu mai plecam atât de departe.

Cred că o să mă duc în Moldova (să fac școala de antrenori – n. red.). Am liceul terminat, la Mircea Eliade, dar n-am bac-ul. Atunci când trebuia să dau bac-ul, am fost plecat în Franța.”, a mai spus Bănel Nicoliță pentru sursa anterior citată.

În ce relații se află Bănel cu fosta soție

Cristina, fosta soție a lui Bănel Nicoliță, a dezvăluit, recent, că singurele discuții pe care le poartă cu fostul fotbalist sunt referitoare la copii.

Nu ne mai consultăm în aproape nimic de luni bune. Singura excepție o reprezintă deciziile pe care le luăm referitoare la copii. În rest, fiecare decide pentru el însuși. Am luat-o pe drumuri separate, ca atare e normal să luăm și decizii independente.”, a povestit Cristina, pentru impact.ro