Bărbatul despre care s-a bănuit că ar fi avut o relație cu Anamaria Prodan este în culmea fericirii. Echipa lui Dan Alexa e cu un pas în Liga 2

Moldoveanu Camelia 27.04.2022, 18:53
Bărbatul despre care s-a bănuit că ar fi avut o relație cu Anamaria Prodan este în culmea fericirii. Echipa lui Dan Alexa e cu un pas în Liga 2

Dan Alexa pare să se redreseze după scandalul în care a fost implicat alături de Anamaria Prodan. Antrenorul este cu un pas în Liga 2 și nu și-a putut ascunde fericirea. Dacă totul merge bine, aceasta ar fi a patra promovare pe care o bifează tehnicianul.

După ce s-a zvonit că s-a iubit cu Anamaria Prodan, Dan Alexa pare să se redreseze

Presupusa relație cu Anamaria Prodan l-a afectat pe Dan Alexa pe plan profesional, după cum chiar el a recunoscut în urmă cu puțin timp. Însă, au trecut câțiva ani de la pumnul încasat din partea impresare și norocul pare să apară iarăși în viața lui.

După ce a promovat cu ACS Poli Timișoara, Rapid și Dunărea Călărași în Liga 1, acum Dan Alexa ar putea promova în Liga 2 cu CSM Reșița. „Rosonerii din Banat” au 60 de puncte acumulate și sunt lideri în Seria 7 din Liga 3.

„Avem 11 puncte de locul al doilea și 23 de locul al treilea. Suntem la baraj 100%. Dar, la Liga 3, știi cum e, mai sunt două meciuri de baraj… Poți să câștigi toate jocurile în play-off și să nu promovezi. După play-off, se joacă cu echipe din altă serie, sunt două partide dificile. Suntem în target, avem doar trei egaluri în acest sezon, dar trebuie să fim foarte atenți până la final. E mai greu să ajungi în Liga 2 decât în Liga 1. Crede-mă, știu ce zic!”, a declarat Dan Alexa pentru Sport.ro.

Fotbaliști cu experiență în Liga 1 și Liga 2 la echipa din Reșița

Dan Alexa își pune toată încrederea în elevii săi. CSM Reșița are în lot nume sonore precum: Vali Lazăr, Ștefan Bărboianu, Ionuț Cioinac, Cristian Zimmermann, Alin Dudea, Călin Cristea, Marian Drăghiceanu, Antoniu Manolache, Sebastian Velcotă, Amir Jorza sau Mediop Ndiaye.

„Pentru mine ar fi a patra promovare, după ce am dus ACS Poli Timișoara. Rapid și Dunărea Călărași în Liga 1. A fost multă muncă acolo, dar vreau să o reușesc și pe a patra. Targetul la Reșița e să promovăm în Liga 2 și apoi să încercăm să ajungem în Liga 1. Sper să și putem. Adică lucrurile care au mers până acum, să meargă și în sezonul viitor. Se vorbește mult și de noul stadion, care va costa aproximativ 12 milioane de euro. Nu se face un stadion de la zero, se modifică și se modernizează cel actual. Se ridică tribunele, se adaugă multe facilități moderne. Am înțeles că e deja aprobat, e în stadiul final, s-a intrat în linie dreaptă înainte de demararea lucrărilor.

Am reușit să strângem jucători cu experiență la Reșița. Aceasta a fost una dintre condiții, când am acceptat oferta de la Reșița, să pot să aduce ce jucători mi-am dorit. Am ales mulți fotbaliști cu care am lucrat, le cunosc potențialul, știu ce fel de caractere au. Până acum nu m-am înșelat, avem o echipă bună. Cred că avem cele mai multe puncte dintre echipele din Liga 3, la egalitate cu Hunedoara, dar avem avantaj la golaveraj”, a mai spus Dan Alexa.

Urmăriți Playsport.ro și pe