Bărbatul misterios alături de care soția lui Gică Hagi și-a găsit liniștea după divorțul de „Rege”. Din 2004, Leni Celnicu și Ovidiu formează un cuplu

Andrei Alexandra 01.05.2022, 07:13
Bărbatul misterios alături de care soția lui Gică Hagi și-a găsit liniștea după divorțul de „Rege”. Din 2004, Leni Celnicu și Ovidiu formează un cuplu

Leni Celnicu a fost prima soție a marelui Gheorghe Hagi, dar aceștia nu au rezistat foarte mult timp împreună. Între timp, Leni și-a refăcut și ea viața.

Gheorghe Hagi și Leni Celnicu s-au căsătorit 15 iulie 1990. După doar șase luni, relația dintre cei doi s-a răcit, iar el a depus actele de divorț.

Hagi s-a căsătorit a doua oară în 1995, cu Marilena. Cei doi au împreună doi copii, pe Kira (26 de ani) și Ianis (23 de ani, mijlocaș la Rangers). Leni Celnicu și-a refăcut și ea viața după divorțul de „Rege”.

Ce s-a întâmplat cu fosta soție a lui Hagi, Leni Celnicu

Conform wowbiz.ro, aceasta s-a măritat cu un domn pe nume Ovidiu. Aceștia au devenit soț și șoție în 2004.

Leni Celnicu a vorbit despre Ovidiu în ziua nunții, în 2004: „Ne cunoaștem de aproape 18 ani, aveam aceiași prieteni, însă de un an suntem împreună și ne-am dat seama că suntem făcuți unul pentru celălalt, așa că ceea ce s-a intamplat astăzi este un lucru firesc.

Ne iubim prea mult pentru a sta departe unul de celălalt”, a spus fosta soție a lui Hagi.

Ovidiu și Leni Celnicu lucrează amândoi în domeniul bancar. După 2004 s-au mutat în București, de la Constanța, iar acum au împreună doi copii.

Leni Celnicu ar fi primit 400.000 de dolari de la Gheorghe Hagi, ca urmare a partajului.

Ce a spus Hagi despre fosta soție

Procesul de divorț dintre Leni și Gică Hagi s-a desfășurat cu dificultate. Dosarul a fost plimbat pe la instanțele din Constanța, București, Oradea și Brașov. În final, cazul a fost judecat la București.

După ce a divorțat, Hagi a spus:

Am divorțat la jumătate de an după prima căsătorie, așa a fost să fie. Nu am avut niciun conflict. Faci un parteneriat cu cineva în viață bazat pe o încredere totală. Când nu îți mai place de cineva, nu mai ai încredere sau nu mai merge, e bine să nu te încurci. Atât de simplu este”, a spus managerul de la Farul Constanța, în trecut.