Bărbatul misterios care i-a schimbat viața fiicei lui Gică Hagi, Kira: „Ne-am regăsit după ce m-am întors din America”

Giosanu Catinca / 02.12.2021, 10:30
Bărbatul misterios care i-a schimbat viața fiicei lui Gică Hagi, Kira: „Ne-am regăsit după ce m-am întors din America”

Kira Hagi, fiica în vârstă de 25 de ani a lui Gheorghe Hagi, uimea audiența când s-a aflat că va juca într-o producție americană pentru Netflix. Tânăra a luat în calcul inclusiv vaianta de a se muta definitiv în America, dar a revenit în țară. Ea spune că nu ar putea excela în alt domeniu și că cel mai bine se simte tot aici, în România.

Kira Hagi, dezvăluiri despre lumea actoriei

Kira Hagi, fiica cea mare a „Regelui” este foarte activă, iar mai nou a început să prezinte o rubrică nouă la postul de televiziune Aleph News. Ea a declarat că iubeşte nespus arta, iar de curând a descoperit că nu ar putea excela în alt domeniu.

Am fost destul de norocoasă să am întotdeauna în jurul meu oameni care mi-au ghidat pașii, care mi-au făcut sugestii bune, care m-au înțeles la un nivel mai profund decât ceea ce se vedea.

Cred că aveam vreo 14-15 ani când am ajuns pe mâna lui Filip Ristovski. El m-a modelat ca actriță. M-a învățat de fapt un lucru esenţial – să știu să caut în mine răspunsurile la toate întrebările legate de actorie.”, și-a început discurul tânăra actriță.

”O să îi fiu mereu recunoscătoare pentru prezența în viața mea”

Fiica lui Gică Hagi a explicat și cum a ajuns să lucreze cu Filip Ristovski.

Ne-am regăsit după ce m-am întors din America și o să îi fiu mereu recunoscătoare pentru prezența în viața mea. În State, am avut o profesoară care mi-a dat încrederea că pot să joc orice rol.

Vedeţi dumneavoastră, când ajungi acolo primul lucru pe care îl afli este că trebuie să te încadrezi într-un clișeu. Tu o să joci genul ăsta de rol pentru că arăți așa și pentru că se caută figurile est-europene care să fie așa și pe dincolo.

Ea însă avea 70 și ceva de ani și deja începuse să-și piardă memoria. M-a marcat felul în care a știut să mă ghideze spre o încredere totală în mine, în ceea ce fac, în locul meu în universul actoriei.”, a mai spus Kira Hagi pentru Taifasuri.ro.

Kira Hagi nu este doar o actriță talentată, ci și un șofer desfăvârșit. Tânăra școlită în America conduce o mașină marca BMW, model i3, automobil integral electric, de culoare albă, cu partea de sus neagră.