Exclusiv. Am aflat „salariul” primit de Kira Hagi de la Adrian Sârbu. Nimeni nu a crezut când a auzit așa ceva

Moldoveanu Camelia 28.10.2021, 13:29

Kira Hagi este protagonista unui nou proiect de amploare care are ca scop promovarea tinerilor deștepți din România. Fiica lui Gică Hagi este extrem de încântată că într-un final își poate îndeplini încă un obiectiv, un obiectiv care o să aducă mari beneficii românilor. În primul episod din „Smart is the new cool” (proiect desfășurat la Aleph News, în „grădina” lui Adrian Sârbu), actrița și-a îndreptat atenția către Băile Herculane.

Kira Hagi, în fața camerelor din dragoste pentru România

Gică și Marilena Hagi se pot mândri cu doi copii superbi care se află pe o pantă ascendentă în ceea ce privește cariera, și nu numai. Kira Hagi este o adevărată artistă, iar actoria reprezintă marea ei pasiune. Cu toate că este foarte ocupată cu rolurile pe care le joacă, putând fi văzută în această perioada în piesa de teatru „Martha și George” interpretând rolul principal, aceasta își face timp și pentru a da o mână de ajutor dezvoltării României.

Kira Hagi a avut vineri, 22 octombrie, debutul proiectului „Smart is the new cool” de pe alephnews.ro. Cu zâmbetul pe buze și vizibil emoționată de noua postură, tânăra le-a vorbit românilor despre Herculane Project. Ea a ales să prezinte tineri inteligenți cu proiecte îndrăznețe. Dacă vă închipuiați că frumoasa actriță face bani buni de pe urma acestui proiect, bine ar fi să știți că nu este așa. Din sursele playsport.ro, Kira nu primește niciun ban de Adrian Sârbu pentru această producție. Ea a acceptat fără să stea pe gânduri să sprijine dezvoltarea.

Acest proiect, ca multe altele, le desfășoară doar din dorința de a trăi într-o țară mai bună. Sora lui Ianis Hagi nu a făcut niciodată abuz de numele tatălui ei, „Regele” fotbalului românesc, preferând de cele mai multe ori să fie o persoană retrasă și discretă. De altfel, Kira este un om excepțional de modest și nu așteaptă niciodată laude pentru ceea ce face în proiectele caritabile. Așa cum se observă și în cazul lui Ianis, Gică și Marilena Hagi au avut grijă să-și educe cei doi copii pentru a fi adevărate exemple în profesiile lor și în viața de zi cu zi.

Kira Hagi vrea să salveze Băile Herculane

Fiica lui Gică Hagi vrea să schimbe România în bine și a început cu Băile Herculane, un loc inclus în patrimoniul UNESCO.

Ai fost prin țară anul acesta? Ai auzit de Valea Cernei? Adevărul este că avem locuri superbe și că turismul în România începe, în sfârșit, să își între în drepturi!”, așa începe Kira prezentarea primului său episod din emisiunea „Smart is the new cool”

Actrița a anunțat cu entuziasm pe contul ei de Instagram că s-au „aliniat toate planetele” și că poate arăta oamenilor rezultatul muncii din ultima vreme.

Lucrez de ceva timp la acest concept și sunt tare bucuroasă acum pentru că s-au aliniat toate planetele. Tocmai am început o mini serie prin care sper să aduc în atenția tuturor, tinerii deștepți din România, care schimbă lumea în bine!

Aștept opiniile voastre, dar și mesaje dacă știți astfel de oameni talentați, care fac performanță în orice domeniu!”, a transmis Kira Hagi pe contul ei de Instagram.

„Martha și George”

Kira Hagi, Martha, poate fi văzută într-o poveste romanțată a unei prințese. Este o radiografie excelentă a căsniciei celebrului cuplu din perioada interbelică. Dramă, dar și umor. Fiica lui Gică Hagi face o pereche minunată alături de George, Jonathan Alexandru.

Este o piesă potrivită pentru tineri, în primul rând pentru că află detalii inedite din viața unei personalități uimitoare, a unei feministe dinainte să se fi inventat mișcarea, a unei femei care și-a iubit țara și care a încercat prin toate resursele de care dispunea să facă orice îi stătea în putință să ajute și să ridice prin cultură nivelul celor din jurul său. E un spectacol din care poți să pleci cu multe învățăminte legate de viața de cuplu.”, a explicat Marinela Țepuș, manager Teatrul Nottara.

Urmăriți Playsport.ro și pe