Ce mașină i-a cumpărat Gică Hagi fiicei sale, Kira! E un exemplu de modestie pentru copiii de bani gata din România

Moldoveanu Camelia 25.11.2021, 09:41

Fiica lui Gică Hagi, Kira, este un exemplu de modestie. Cu toate că și-ar permite orice mașină scumpă, actrița a optat pentru un model puțin mai neobișnuit și la un preț rezonabil. Tânăra le dă o lecție tuturor copiii de bani gata din România.

Kira, fiica lui Gică Hagi, conduce o mașină electrică

Kira Hagi a fost surprinsă la volanul mașinii sale, conducând cu mare atenție pe străzile din București. Fiica lui Gică Hagi este un șofer desăvârșit și demonstrează că poate fi un exemplu pentru copiii de bani gata din România.

Actrița conduce marca preferată a familie, însă un model electric. Este vorba despre BMW, model i3, mașină integral electrică. Automobilul este alb și cu partea de sus neagră. Un astfel de model costă în jur de 50 de mii de euro. Însă, cel mai probabil nu prețul a determinat-o să aleagă această mașină, ci mai degrabă s-a gândit la protejarea naturii.

Este de menționat faptul că Ianis Hagi, fotbalistul legitimat la Rangers, are un  parteneriat cu marca BMW. Cu alte cuvinte, Kira ar fi putut intra imediat în posesia oricărui model exclusivist, însă nu și-a dorit asta.

Kira Hagi, din dragoste pentru România

Gică și Marilena Hagi se pot mândri cu doi copii superbi care se află pe o pantă ascendentă în ceea ce privește cariera, și nu numai. Kira Hagi este o adevărată artistă, iar actoria reprezintă marea ei pasiune. Cu toate că este foarte ocupată cu rolurile pe care le joacă, putând fi văzută în această perioada în piesa de teatru „Martha și George” interpretând rolul principal, aceasta își face timp și pentru a da o mână de ajutor dezvoltării României.

Kira Hagi a avut vineri, 22 octombrie, debutul proiectului „Smart is the new cool” de pe alephnews.ro. Cu zâmbetul pe buze și vizibil emoționată de noua postură, tânăra le-a vorbit românilor despre Herculane Project. Ea a ales să prezinte tineri inteligenți cu proiecte îndrăznețe. Dacă vă închipuiați că frumoasa actriță face bani buni de pe urma acestui proiect, bine ar fi să știți că nu este așa. Din sursele playsport.ro, Kira nu primește niciun ban de Adrian Sârbu pentru această producție. Ea a acceptat fără să stea pe gânduri să sprijine dezvoltarea.

Acest proiect, ca multe altele, le desfășoară doar din dorința de a trăi într-o țară mai bună. Sora lui Ianis Hagi nu a făcut niciodată abuz de numele tatălui ei, „Regele” fotbalului românesc, preferând de cele mai multe ori să fie o persoană retrasă și discretă. De altfel, Kira este un om excepțional de modest și nu așteaptă niciodată laude pentru ceea ce face în proiectele caritabile. Așa cum se observă și în cazul lui Ianis, Gică și Marilena Hagi au avut grijă să-și educe cei doi copii pentru a fi adevărate exemple în profesiile lor și în viața de zi cu zi.

Urmăriți Playsport.ro și pe