Bașkanii din Turcia l-au auzit pe Gigi. Ofertă nouă pentru Moruțan. Nimeni nu se aștepta la cifra asta

Moldoveanu Camelia 21.08.2021, 17:00
Bașkanii din Turcia l-au auzit pe Gigi. Ofertă nouă pentru Moruțan. Nimeni nu se aștepta la cifra asta

Gigi Becali s-a văzut nevoit să scadă din prețul jucătorilor săi după prestațiile slabe din ultima vreme. Primul care ar putea profita de reduceri este chiar Olimpiu Moruțan. O echipă s-a hotărât să-i ofere finanțatorului FCSB exact suma cerută pe mijlocașul de 22 de ani.

Ultima ofertă venită pe numele lui Olimpiu Moruțan

Finanțatorul FCSB s-a văzut nevoit să scadă din prețul jucătorilor săi după prestațiile slabe din acest sezon. Dacă până acum ținea cu dinții de sumele cerute, Gigi Becali a ajuns și la mai puțin de jumătate din suma inițială. După ce l-a numit „mortăciune”, ca urmare a prestației din meciul contra Rapid, Moruțan costă acum doar 3 milioane de euro.

La mine e numai cu banii, deja încep să pierd bani. Până acum nu era problemă, acum încep să pierd. Dacă de la 10 milioane am cerut pe Moruțan 3, și nu dă nimeni? Și ei oferiseră 8, dar nu am vrut să-l dau cu 8. Acum l-am lăsat la 3 și nici nu-i interesează pe oameni. Ce înseamnă asta?

Am greșit cu Olaru, de l-am schimbat și l-am băgat pe Moruțan (la meciul Rapid – FCSB 1-0, n.r.). Eu nu am făcut schimbarea pe valoare, am zis că trebuie să joace Moruțan, dar de unde să știu eu că poate să fie atât de mortăciune? Trebuie jignit, ca să se învețe minte. Acum a venit mătușa lui să stea cu el”, a spus Becali, la „Fotbal Club” în urmă cu trei zile.

Turcii s-au decis să ofere pe Moruțan exact cât s-a cerut. Potrivit ASport, au fost atenți la declarațiile lui Gigi Becali și urmează să facă o ultimă ofertă de 3 milioane de euro. Astfel, șansele lui Olimpiu Moruțan să fie coleg cu Alex Cicâldău la Galatasaray cresc. Dacă nu o să fie acceptată nici acum oferta, „roș-galbenii” o să renunțe la „visul Moruțan”.

Galatasaray s-ar mulțumi și cu Darius Olaru

Galatasaray forţează transferul unui alt fotbalist de la FCSB. Turcii n-au uitat de Moruţan, însă îl vor și pe Darius Olaru, cel puțin așa arată presa turcă. Olaru este considerat unul dintre liderii celor de la FCSB. Deși are doar 23 de ani, el este om de bază în echipa sa.

Una dintre ţintele de pe piaţa transferurilor e Darius Olaru, care joacă la FCSB.”, au notat cei de la fotoMac.

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a confirmat că există interes pentru Darius Olaru. Oficialul de la FCSB a spus chiar că a fost sunat pentru mijlocașul în vârstă de 23 de ani. Acest lucru s-ar fi întâmplat înainte ca transferul lui Cicâldău să se realizeze. Motivul pentru care nu s-a ajuns atunci la un consens în ceea ce îl privește pe Olaru este că lui Becali i s-a făcut o ofertă mai mică de 10 milioane de euro. Dar, după noile tăieri de prețuri, poate că Galatasaray o să aibă totuși noroc.