Ghinion teribil pentru Darius Olaru! Recuperarea fotbalistului de la FCSB nu a decurs cum se preconiza

Ștefănescu Dragoș / 21.07.2021, 13:11
Ghinion teribil pentru Darius Olaru! Recuperarea fotbalistului de la FCSB nu a decurs cum se preconiza

Ghinion teribil pentru Darius Olaru! Recuperarea fotbalistului de la FCSB nu a decurs cum se preconiza. Absențele din lotul echipei lui Dinu Todoran au contat mult în prima partidă din noul sezon. FCSB a debutat în noul sezon al Ligii 1 într-un meci cu FC Botoșani. Partida a avut un deznodământ departe de așteptările celor de la FCSB și s-a încheiat cu un rezulat de egalitate (0-0).

Ghinion teribil pentru Darius Olaru! Recuperarea fotbalistului de la FCSB nu a decurs cum se preconiza

Meciul FC Botoșani – FCSB a marcat debutul noului sezon al Ligii 1. Partida s-a desfășurat pe stadionul celor de la Botoșani în prezența a 2000 de suporteri.

FCSB-ul a început partida destul de relaxat dar a pus presiune pe botoșăneni. Elevii lui Dinu Todoran nu au lăsat spații și au stat mai mult în atac. Antrenorul FCSB-ului a surprins încă de la început prin alcătuirea echipei pe care a trimis-o în teren. Todoran l-a folosit pe Alexandru Crețu pe postul de mijlocaș central și nu pe cel de stoper, pentru care patronul Gigi Becali a insistat să fie adus. O altă surpriză a fost titularizarea lui Vali Crețu care în amicalele din vară a intrat mereu pe parcurs. În schimb Ovidiu Popescu care era un titular de drept în primul 11 a fost doar rezervă.

Prima repriză a fost dominată de FCSB dar fără a reuși să înscrie în poarta botoșănenilor. La pauză Dinu Todoran a făcut inexplicabil trei schimbări. Astfel Denis Haruț, Răzvan Oaidă și Stipe Vucur au fost lăsați la cabine. În locul celor trei au fost introduși Ovidiu Popescu, Zdenek Ondrasek și Iulian Cristea.
FCSB a presat și a dominat echipa din Botoșani iar în minutul 61 Octavian Popescu a obținut un penalty. Execuția lui Florin Tănase a fost respinsă de portarul botoșănenilor. Meciul s-a terminat cu scorul de 0 – 0 după ce niciuna dintre echipe nu a reușit să înscrie până la finalul celor 90 de minute.

Darius Olaru ratează începutul sezonului

Darius Olaru (23 de ani) a fost sezonul trecut unul dintre fotbaliștii de bază ai FCSB-ului. După o accidentare suferită la umăr într-un meci amical cu Gloria Buzău, Olaru a ratat partida cu FC Botoșani. Din păcate mijlocașul nu va putea evolua nici în meciul cu Sahtior Karagandi, din primul tur al Conference League. Se pare că revenirea lui Olaru se va produce abia peste două săptămâni la meciul pe care FCSB îl va disputa contra echipei UTA Arad. Astfel Dinu Todoran nu se va putea baza pe Olaru nici în partida cu Universitatea Craiova din etapa a doua a Ligii 1.