Bătaie ca în filme după meci. Incidente la Zagreb, între fanii lui Dinamo și cei ai lui West Ham

Moldoveanu Camelia / 18.09.2021, 09:39
Bătaie ca în filme după meci. Incidente la Zagreb, între fanii lui Dinamo și cei ai lui West Ham

Câțiva suporteri au vrut să sărbătorească victoria echipei favorite, însă au ajuns să fie luați la bătaie de tâlhari cu cagule și îmbrăcați în negru. Totul s-a întâmplat după meciul dintre West Ham și Dinamo Zagreb, scor 2-0.

Bătaie ca în filme între suporteri

West Ham a învins Dinamo Zagreb în deplasare, scor 2-0. Cu toate că David Moyes a intrat cu toate armele pe teren, echipa din Croația nu a reușit să le facă față lui Michail Antonio și Declan Rice, marcatorii partidei.

Un grup de londonezi a mers să sărbătorească victoria într-un club irlandez din Zagreb. Se pare că cei de la Dinamo n-au suportat înfrângerea și au decis să le ofere o lecție rivalilor. Imaginile unei camere de luat vederi au surprins tâlhari îmbrăcați în negru și cu cagule ieșind în grabă din local.

Potrivit thesun.co.uk, în interiorul clubului a avut loc o bătaie ca în filme. Suporterii lui Dinamo Zagreb i-au atacat pe londonezi și au aruncat în ei cu mese, scaune și sticle sparte. Patronul localului a fugit când a văzut că îi „fluieră pe la urechi” obiecte masive.

Aceste eveniment vine la doar câteva zile după ce fanii lui Napoli s-au bătut cu rivalii de la Leicester, dar și cu polițiștii care încercau să calmeze spiritele.

Bătaie în toată regula după meciul Napoli – Leicester

Suporterii lui Napoli au început să se agite atunci când echipa lor era condusă cu 2-0. Cu toate că italienii au egalat în minutul 87, eliminarea lui Ndidi în prelungiri a declanșat nebunia. Suporterii celor două echipe au început să arunce unii în alții cu scaune rupte, sticle de plastic și alte obiecte avute la îndemână.

Aproximativ 100 de polițiști au intervenit pentru a calma spiritele, făcând un zid uman între cele două galerii. Suporterii lui Napoli au luat și mai tare foc și au încercat să treacă printre oamenii legii pentru a ajunge în tabăra lui Leicester.

Imaginile dint tribune sunt șocante, unii italieni fiind văzuți cum își scot curelele de la pantaloni pentru a se lupta cu polițiștii. Cu toate că s-a auzit din boxe „respectați-vă clubul și îndepărtați-vă de linia de separare”, nicio rugăminte nu a avut succes. Oamenii legii au format un cerc în jurul italienilor pentru mai bine de jumătate de oră, timp în care suporterii lui Leicester au reușit să părăsească stadionul.

O anchetă a fost deschisă de către poliție pentru a identifica agresorii. UEFA cercetează problema și urmează să comunice în cel mai scurt timp decizia luată.