Bătaie cruntă încasată de un sportiv. A primit sute de lovituri în plin în câteva minute

Catinca Giosanu 19.01.2021, 09:59
Bătaie cruntă încasată de un sportiv. A primit sute de lovituri în plin în câteva minute

A fost măcel la UFC! Un sportiv american a încasat o bătaie cruntă. Concret, el a primit sute de lovituri în plin. Și asta, doar în câteva minute.

Bătaie cruntă încasată de un sportiv

Lupta de UFC dintre Max Holloway şi Calvin Kattar, în gala Fight Island 7, a stabilit trei noi recorduri. Holloway l-a distrus pe adversarul său cu 744 de lovituri trimise, dintre care 445 şi-au atins ţinta.

Potrivit calculelor, americanul Calvin Kattar a încasat câte o lovitură la fiecare 3 secunde. Cu toate acestea, arbitrul nu a întrerupt meciul.

Numai în runda a pastra, Max Holloway a livrat 141 de lovituri care l-au atins pe adversarul său. Asta înseamnă că Holloway a reușitsă livreze o lovitură la fiecare două secunde. Chiar și așa, Calvin Kattar a stat pe picioare până la final.

În cele din urmă, Max Holloway a câştigat prin decizie unanimă, însă specialiştii au considerat partida ca fiind una dintre cele mai dezechilibrate din istorie.

Arbitrul Hearb Dean a fost contestat dur pentru că nu a oprit meciul în runda a patra, când Kattar a fost nimicit de Holloway, notează publicația AS.ro.

Holloway l-a distrus pe Kattar
Holloway l-a distrus pe Kattar / Sursa Foto: Twitter

Calvin Kattar a primit 447 de lovituri de la Max Holloway

Din cele 744 de lovituri trimise, 445 şi-au atins ţinta, ceea ce înseamnă că Max Holloway şi-a dominat clar adversarul.

A încasat tot, chiuveta din bucătărie, o mașină de pompieri, o ambulanță. Am aruncat cu totul în el. Am trăit cele mai bune moment din viață. Poate că Muhammad Ali și-a pus o parte din spirit în mine. Nu știu. Am avut ceva din Muhammad Ali acolo“, a declarat Holloway la finalul luptei, conform ESPN.

La rândul său, Kattar a avut 133 de lovituri reuşite dintr-un total de 283.

Specialiştii sunt de părere că arbitrul ar fi trebuit să oprească lupta în cea de-a patra repriză. În schimb, Hearb Dean a fost de altă părere şi a lăsat meciul până la finalul celor 5 runde.

La finalul partidei, Calvin Kattar a fost trimis direct la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Urmăriți Playsport.ro și pe