Bătaie între soțiile lui Cristi Borcea la malul mării! Miza pentru care se războiesc Valentina și Mihaela este uriașă

Giosanu Catinca 05.07.2022, 10:48
Bătaie între soțiile lui Cristi Borcea la malul mării! Miza pentru care se războiesc Valentina și Mihaela este uriașă

Cristi Borcea este unul dintre cei mai cunoscuți afaceriști din România. Fostul șef de la Dinamo are sute de milioane de euro și afaceri în mai multe domenii. Presa centrală notează că mai mult de jumătate dintre afacerile lui Cristi Borcea sunt pe numele mamei sale.

El a avut grijă să le îmbogățească și pe femeile alături de care a trăit. De exemplu, hotelul lui Cristi Borcea de pe litoral este administrat de Mihaela Borcea. Însă acest lucru nu este deloc pe placul Valentinei Pelinel. Cele două femei s-au contrat în mai multe rânduri pe această temă.

Afacerile lui Cristi Borcea, motiv de dispută pentru Mihaela și Valentina Pelinel

Hotelul lui Cristi Borcea din Olimp are 12 apartamente, 12 camere triple (family room) și 186 camere duble (twin și matrimoniale). Unitatea de cazare o are şefă pe Mihaela, prima soţie a omului de afaceri.

Pam Beach Resort & Spa, hotelul lui Borcea din Olimp, trecut pe numele primei soții, Mihaela, a fost modernizat de către milionar în timpul iernii. Acum, complexul dispune de o piscină cum se nu mai găsește pe litoralul românesc. Inaugurarea a fost făcută în urmă cu câteva zile de fostul dinamovist, care a avut-o alături pe Valentina Pelinel.

Cele două femei se luptă pentru șefia hotelului

Despre Valentina Pelinel s-a spus, la un moment dat, că ar fi intenționat să o scoată pe Mihaela din afacere. Stabilmentul de trei stele a fost lăsat de Borcea încă de la început în grija Mihaelei. Numai că lucrurile nu au cum să se schimbe decât dacă își dorește și fostul acționar al clubului Dinamo acest lucru.

În urma acestor zvonuri, Borcea i-a prelungit împuternicirea fostei sale soții, pentru ca aceasta să administreze în continuare hotelul. Nu se știe exact care a fost motivul, însă așa a considerat el să facă.

Se prelungeşte mandatul administratorului unic – Borcea Mihaela-Mariana – de la data de 05.02.2023 până la data de 05.02.2027.

Se împuterniceşte administratorul unic, Borcea Mihaela-Mariana, să semneze Hotărârea Adunării Generale Ordinare şi orice documente necesare pentru aducerea la îndeplinire a hotărârii AGOA şi pentru a îndeplini toate procedurile şi formalităţile prevăzute de lege în scopul implementării hotărârilor acţionarilor, inclusiv formalităţile de publicare şi înregistrare a acestora la Registrul Comerţului.”, se arată în hotărârea publicată în Monitorul Oficial.

Fie că îi place sau nu, acum Valentina Pelinel este nevoită să lucreze împreună cu prima soţie a omului de afaceri.

Urmăriți Playsport.ro și pe