Soția lui Cristi Borcea nu a mai răbdat și a dezvăluit totul despre relație: „Nu avem de ce să ne împăcăm”

Catinca Giosanu 08.05.2022, 15:02
Soția lui Cristi Borcea nu a mai răbdat și a dezvăluit totul despre relație: „Nu avem de ce să ne împăcăm”

Noi detalii ies acum la iveală despre relația dintre Mihaela Borcea, fosta soție a lui Cristi Borcea și Valentina Pelinel, actuala soție a acestuia.

Valentina Pelinel a dat cărțile pe față

Valentina Pelinel a vorbit public despre relația cu Mihaela Borcea, prima soţie a lui Cristi Borcea. În ultima perioadă, au apărut informaţii conform cărora cele două s-ar fi războit din cauza hotelului pe care îl administrează împreună.

S-a vehiculat că Valentina Pelinel a vrut să o scoată pe Mihaela Borcea din afacerile familiei. Ulterior, informaţiile apărute în spaţiul public au fost infirmate. Chiar și așa, fostul fotomodel a simțit nevoia să facă nişte precizări pentru a le închide gura cârcotașilor.

Eu cu Mihaela nu am avut certuri niciodată. Avem relații perfect normale, civilizate. Copiii se văd între ei. Nici nu ne-am certat, nici nu ne-am împăcat. Nu am avut de ce, nu am fost certate. E un imperiu creat de Cristi. El nu doarme nopțile. Ca să faci bani, trebuie să cheltui bani. Toată lumea muncește la asta.”, a spus Valentina Pelinel, în podcastul lui Ameri Nasrin de pe Youtube.

”Nu ne-am împăcat”

Soția lui Cristi Borcea a explicat că ea nu a fost niciodată interesată de averea fostului acționat de la Dinamo. Ea le-a reamintit contestatarilor că a vrut să se mute la New York în perioada în care omul de afaceri Cristi Borcea se afla în spatele gratiilor.

Eu, când am intrat în căsătoria cu Cristi, aveam un apartament la New York. Eu voiam să plec din țară, să-mi fac o viață nouă acolo. Cel mai greu mi-a fost să aleg.

Momentul în care am fost nevoit să aleg a fost momentul crucial. Când viața ne-a despărțit și mi-a spus că „pleci la New York, ai tot ce îți dorești, ești frumoasă… sau stai aici și te lupți cu toată lumea”. Atunci am luat decizia să stau și să facem o familie. Dacă eu am luat decizia asta este clar că sunt în stare să sacrific orice pentru el. Nu sunt genul să plec la rău. Eu îmi doream o familie. Așa a fost să fie, mai întâi la rău și apoi la bine. Mie mi-a lipsit el, pentru că eu pe el l-am vrut.”, a adăugat Valentina Pelinel.

Urmăriți Playsport.ro și pe