Batjocură la adresa FRF după suspendarea lui Cristian Săpunaru. Mihai Stoica nu s-a mai abținut: „Mă mir că nu i-au dat o repriză”

Olteanu Ștefan 29.09.2022, 10:15
Batjocură la adresa FRF după suspendarea lui Cristian Săpunaru. Mihai Stoica nu s-a mai abținut: „Mă mir că nu i-au dat o repriză”

Comisia de Disciplină a FRF a decis, miercuri, 28 septembrie, suspendarea lui Cristian Săpunaru după incidentul în care fotbalistul a fost implicat la finalul duelului FC U Craiova – Rapid 1-0, iar Mihai Stoica nu s-a putut abține și a comentat pedeapsa dictată în stitlul caracteristic.

Cristian Săpunaru, suspendat o etapă de FRF! Mihai Stoica, uluit de pedeapsa primită de căpitanul Rapidului

Mihai Stoica nu este de acord cu pedeapsa pe care a primit-o Cristian Săpunaru din partea Comisiei de Disciplină a FRF. Pe 10 septembrie, la finalul duelului FC U Craiova – Rapid 1-0, căpitanul giuleștenilor a fost la un pas să se bată la vestiare cu un suporter al echipei din Bănie. Săpunaru a fost ținut de mai multe persoane prezente la fața locului și, din fericire, lucrurile nu au degenerat.

Toată lumea a cerut în cor ca fundașul să fie pedepsit pentru ieșirea pe care a avut-o, dar sancțiunea a întârziat să mai vină. Totuși, în cursul zilei de miercuri, 28 septembrie, Comisia de Disciplină a FRF a dat verdictul în cazul lui Săpunaru. Căpitanul Rapidului a primit o etapă de suspendare și o amendă de 9.400 lei.

Mihai Stoica, manager al echipei FCSB, care a avut un schimb de replici cu Săpunaru după incidentul de la FC U Craiova – Rapid, a comentat decizia FRF în stilul caracteristic:

„Ce este interesant e faptul că dacă o suspendare există și cuantumul e mai mic decât de patru etape, nu se poate face recurs. Ar fi trebuit Comisia de Recurs, astăzi… Poate câştiga recursul şi îi dădea o repriză de suspendare. E o glumă, totul e o glumă”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Schimb de replici între Mihai Stoica și Cristi Săpunaru

După conflictul în care Săpunaru a fost implicat, Mihai Stoica a răbufnit printre primii. În direct, la TV, managerul general al FCSB spunea:

„Obrăznicia lui Săpunaru nu e o noutate. Acum am văzut că e şi scuipăcios. De acolo a pornit totul, el voia să se întoarcă să mai scuipe pe cineva. Am văzut filmarea. După ce l-a bruscat pe jandarm şi l-a înjurat, s-a întors şi s-a apucat de scuipat. Mai avea puţin de scuipat pe acolo. El nu vrea să se bată, el vrea să fie ţinut.

Incidentele de la vestiar au fost provocate de Săpunaru, de nimeni altcineva”, declara Mihai Stoica.

Cuvintele sale au stârnit o reacție rapidă și din partea căpitanului de la Rapid:

„Spun unii pe la TV că sunt eu nebun, că am probleme, mai ales valetul de la Palat… eu nu vorbesc cu valeții, nu le pot răspunde, pentru că nu sunt de teapa noastră. Să-și vadă de treaba lor! Cu un jucător de la FCSB pot avea o discuție, dar nu cu valeții”.

Ulterior, când a văzut că nu a fost suspendat și a fost titular în duelul Rapid – CS Mioveni 1-2, de pe 17 septembrie, Mihai Stoica a venit cu o nouă reacție pe rețelele de socializare:

„Nouă ne refuză penalty cu VAR. Și un pui de eliminare. Alții, cărora mândria nu le e suspendată (n.r. atac la adrea lui Cristi Săpunaru), au șansa de a fi pălmuiți. Și revin în meci. În rest, numai de bine”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Toate tunurile pe Rapid și Săpunaru, după suspendarea căpitanului giuleștean. Reacția dură a lui Ion Crăciunescu.