Victor Angelescu îl va înfuria din nou pe Adrian Mititelu: „Săpunaru nu trebuia să primească nicio etapă de suspendare”

Gabriel-Alexandru Ioniță 28.09.2022, 19:18
Victor Angelescu îl va înfuria din nou pe Adrian Mititelu: „Săpunaru nu trebuia să primească nicio etapă de suspendare”

Victor Angelescu a fost luat recent în colimator de Adrian Mititelu, în contextul incidentelor de la meciul FCU Craiova – Rapid 1-0, disputat la Tg. Jiu. Atunci, co-acționarul Rapidului a spus că singurii vinovați pentru scandalul făcut de Cristi Săpunaru la finalul meciului au fost organizatorii meciului, respectiv oficialii clubului din Bănie.

Victor Angelescu este de părere că Săpunaru nu trebuia să fie suspendat deloc după incidentele de la Tg. Jiu

În cursul zilei de miercuri, căpitanul Rapidului și-a aflat pedeapsa. El a primit o suspendare de doar o etapă, pe care o va ispăși la meciul din play-off-ul Cupei României cu CS Afumați.

Deși majoritatea oamenilor din fotbalul românesc au apreciat că este o pedeapsă mult prea blândă, Victor Angelescu susține că fundașul central de 38 de ani nu trebuia de fapt să primească nicio sancțiune după acele evenimente.

Am fost într-o ședință, iar în urmă cu 20 de minute am primit și noi vestea! Din punctul nostru de vedere, Cristi Săpunaru nu trebuia să primească nicio etapă de suspendare, dar noi respectăm decizia Comisiilor. Nu știu dacă ar fi jucat sau nu în Cupa României, asta este decizia antrenorului. În privința faptului că FC U Craiova nu a fost suspendată, nu vreau să fac niciun comentariu. E problema lor”, a spus Angelescu potrivit prosport.ro.

Recent, Adrian Mititelu l-a taxat dur pe co-acționarul Rapidului pentru poziționarea sa din acest scandal

Practic, co-acționarul Rapidului a pus din nou întreaga responsabilitate pentru cele întâmplate la finalul meciului de la Tg. Jiu pe umerii celor de la FCU Craiova, care au primit doar o amendă din partea Comisiei. Data trecută, Victor Angelescu a lăsat de înțeles că acele evenimente au fost premeditate de oficialii clubului craiovean și a generat astfel o replică foarte dură din partea lui Adrian Mititelu.

„Am auzit (n.r. ce a spus Victor Angelescu) și mi s-a urcat puțin sângele la cap. Îl înțeleg, e mai nou venit în fotbal. S-a mai și împăunat puțin de când a căpătat un astfel de asociat la Rapid. Înainte avea mai puțin tupeu. În primul rând el nu a fost la meci. Chiar i-am așteptat să vină, i-am primit foarte bine, toată lumea a fost fericită. Nici vorbă de premeditare sau ce spune domnul Angelescu, mă surprinde. Acum am făcut și eu cercetare după acele evenimente. A fost un membru al galeriei care a fost într-o asociere cu un jurnalist și a făcut rost de o vestă din asta, asemănătoare celor pe care le oferim noi celor acreditați. A fost delegatul unei publicații din Craiova”, a spus Adrian Mititelu săptămâna trecută la Digi Sport.