Bebelușul l-a împins pe Toni Iuruc să divorțeze! Coșmarul trăit de cel care i-a fost soț Simonei Halep

Giosanu Catinca 13.09.2022, 08:44
Bebelușul l-a împins pe Toni Iuruc să divorțeze! Coșmarul trăit de cel care i-a fost soț Simonei Halep

Simona Halep și Toni Iuruc s-au despărțit după doar un an de căsnicie și cu doar două luni înainte de cununia religioasă, care trebuia să aibă loc pe 13 noiembrie la Casino Sinaia. Omul de afaceri a mai fost căsătorit de două ori și are un copil. El visa să devină tată pentru a doua oară alături de jucătoarea de tenis, însă mariajul a luat sfârșit, iar acum nici nu vrea să mai audă de însurătoare.

Coșmarul trăit de cel care i-a fost soț Simonei Halep

Toni Iuruc are un trecut amoros pe care nu mulţi îl cunosc. Omul de afaceri a mai fost căsătorit cu Alina, un model pentru care traiul de lux și opulența reprezentau un mod de viață. Toni Iuruc a decis însă să divorțeze, după ce și-a dat seama că nu poate ține pasul cu cea care i-a dăruit un copil.

Infidelitatea soției lui Toni Iuruc a fost motivul destrămării căsniciei. Acuzațiile au fost destul de grave. Prin urmare, mariajul lor nu a mai avut nicio șansă.

La ceva timp, omul de afaceri și-a refăcut viața alături de fosta lui soție, Liana. Lanțul de iubire s-a destrămat după numai zece luni. De vină ar fi fost chiar Liana, acuzată de infidelitate. Femeia era însărcinată în ultimul trimestru la momentul divorțului, iar instanța a decis că bebelușul nu îi aparține lui Iuruc.

Detalii surprinzătoare din viața milionarului

Toni Iuruc și-a încercat din nou norocul alături de Simona Halep. Cei doi s-au cunoscut la câteva luni după încheierea procesului de divorț. Fostul lider mondial și-a ținut relația departe de ochii curioșilor. În acest mod a crezut ea că va putea evolua alături de afaceristul din Constanța. La început, părea că nimeni și nimic nu le va putea sta în cale.

Sportiva de la malul mării era toată numai un zâmbet după cununia civilă, chiar dacă presa a căutat să scoată în evidență că Iuruc a mai fost căsătorit de două ori și le-a acuzat de infidelitate pe fostele sale soții.

Dubla campioană de Grand Slam chiar lua în calcul să își agațe racheta în cui pentru a se dedica întru-totul vieții de familie. Ei nu îi prea place să gătească, dar visa să devină mamă. Jucătoarea profesionistă de tenis a declarat în mai multe rânduri că își dorește doi copii alături de cel care i-a fost soț.

Urmăriți Playsport.ro și pe