Toni Iuruc a părăsit căminul conjugal după ce a aflat că este înșelat. Adevărul despre mariajul eșuat al omului de afaceri

Moldoveanu Camelia / 04.05.2022, 08:39
Toni Iuruc a părăsit căminul conjugal după ce a aflat că este înșelat. Adevărul despre mariajul eșuat al omului de afaceri

Toni Iuruc a trecut prin momente dificile înainte să-și găsească fericirea alături de Simona Halep. Omul de afaceri a părăsit căminul conjugal atunci când a aflat că este înșelat de cea cu care spera să-și clădească o familie.

Trecut zbuciumat înainte de Simona Halep. Toni Iuruc a părăsit căminul conjugal

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit în vara anului trecut și, cu toate că a avut loc doar cununia civilă, mulți au considerat că a fost evenimentul anului. Însă, soțul jucătoarei de tenis nu este la prima căsnicia și nici măcar la a doua.

Alina, un model pentru care traiul de lux și opulența reprezentau un mod de viață, a fost prima sa soție a omului de afaceri. Toni Iuruc se pare că nu a făcut față prea mult timp în cluburi și petreceri până în zori și au divorțat.

După acest eșec el a cunoscut-o pe Liana, cea care i-a devenit soție după doi ani de relație. Cei doi au avut parte de o nuntă fabuloasă într-un club de fițe din Mamaia. Credea că este iubirea vieții lui, dar mariajul s-a încheiat după numai zece luni.

Infidelitatea soției lui Toni Iuruc a fost motivul destrămării căsniciei. Toni a divorțat în momentul în care Liana era însărcinată în cinci luni. Însă, se „vorbește în târg” că acesta nu a aflat dacă bebelușul născut este al lui sau al amantului fostei sale soții.

Coincidențele sau nu

Printre cei 300 de invitați de la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc s-au numărat nume importante din sport, dar și artiști. Marele absent de la acest eveniment a fost chiar Smiley, cântărețul fiind în trecut foarte apropiat de campioana României.

Cu toate că au susținut mereu că sunt doar prieteni, artistul a zburat până în SUA pentru a o susține pe Simona Halep în 2016 la US Open. Apropierea era una pe care nu o ascundeau, fiind de cele mai multe ori surprinși împreună în diferite locuri.

Se spune că relația lor a început înainte să apară pentru prima dată în public, însă s-a terminat în momentul în care Gina Pistol și-a făcut apariția.

Aparent Smiley a rut legătura cu Simona Halep după ce a luat decizia să înceapă o relație cu Gina Pistol, relație ținută secretă mai multă vreme. În același timp, campioana României și-a îndreptat atenția către actualul ei soț, Toni Iuruc.

Nu e de mirare că omul de afaceri nu l-a vrut la nuntă pe artist, nici măcar pentru o reprezentație artistică.

Dacă este să ne luăm după cum au decurs lucrurile, Simo și Smiley au făcut alegerile potrivite, amândoi fiind fericiți în relațiile actuale.