Becali e disperat după ce a aflat că-și poate pierde cel de-al doilea golgheter. Salariu imens pentru Florin Tănase

Catinca Giosanu 28.01.2021, 14:54
Becali e disperat după ce a aflat că-și poate pierde cel de-al doilea golgheter. Salariu imens pentru Florin Tănase

Patronul FCSB, Gigi Becali, e în culmea disperării. Omul de afaceri a aflat în urmă cu puțin timp că își poate pierde cel de-al doilea golgheter. Cine a pus ochii pe Florin Tănase și ce salariu îi oferă omului de gol?

Gigi Becali e disperat după ce a aflat că își poate pierde cel de-al doilea golgheter

Golgheterul Florin Tănase este jucătorul pe care Gigi Becali vrea să-l țină cu orice preț în acest moment la FCSB.

Finanțatorul grupării bucureștene a rezolvat transferul lui Dennis Man (22 de ani), care va merge în curând la Parma, dar nu concepe să piardă un alt fotbalist important, mai ales pe căpitanul Florin Tănase (26 de ani). Așadar, plecarea lui Dennis Man ar putea fi ultima de la FCSB în această iarnă.

Latifundiarul din Pipera a subliniat că nu va mai ceda alți jucători, din cauză că își dorește să câștige campionatul cu orice preț.

Nu poate să mai plece nimeni, pentru că luăm campionatul. Nu mai vindem, gata tată. Ce facem, uităm de campionat? Eu am marfă de mare lux la academie. Eu am tineri de 15, 16, 17 ani care vor veni în continuu. Simt că vor fi fotbaliști mari.”, a menționat Gigi Becali.

Becali își poate pierde cel de-al doilea golgheter. Belgienii speculează că Anderlecht l-ar putea transfera gratis pe Tănase
Becali își poate pierde cel de-al doilea golgheter. Belgienii speculează că Anderlecht l-ar putea transfera gratis pe Tănase

Gigi Becali, după transferul lui Man: ”Nu pot să îi dau pe toți de 23 și 24 de ani și să rămân doar cu tinerii”

Dennis Man a fost cedat la Parma pentru 13 milioane de euro. Astfel, el a devenit cel mai scump fotbalist care pleacă din Liga 1 în străinătate. În urma afacerii încheiate cu oficialii de la clubul italian, Gigi Becali a adus în discuție situația lui Florin Tănase. Asta, deși, cel puțin până acum, fotbalistul nu a primit nicio ofertă.

Tănase nu a avut nicio ofertă. (…) Problema e că trebuie să îmbin, nu poți să îi dau pe toți de 23 și 24 de ani și să rămân doar cu tinerii. Trebuie maturitate, experiență, ca să iei campionatul. Tănase, de exemplu. Dacă văd că are oferte și merge la echipe mici, îi zic «bă Tănase, ia vino mă tată încoace. Cât ai tu salariul? Ia 30.000. Sau 35.000 euro pe lună, rămâi la mine». De un Tănase ai nevoie neapărat”, a declarat Becali, într-o intervenție la Pro X.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Gigi Becali dezvăluia că Florin Tănase a refuzat prelungirea contractului cu FCSB, scadent la finalul acestui sezon, deși îi oferise 5.000 euro în plus față de salariul actual.

E vina mea că nu l-am vândut când am avut oferte. Bine, el nu e jucător de 15-20 de milioane de euro, ca Man sau ca Moruțan, și am nevoie de el să iau titlul. Că altfel… Știu eu ce aveam de făcut în cazul lui…”, a explicat, la acel moment, Gigi Becali.

Florin Tănase are peste 10 goluri marcate, dar cu unul mai puțin decât Dennis Man. Prin urmare, Man rămâne cel mai bun marcator din Liga I. Până acum, el a bifat 14 goluri, spre deosebire de Tănase, care a înscris de 13 ori.

Urmăriți Playsport.ro și pe