Belgienii speculează că Anderlecht l-ar putea transfera gratis pe Tănase! Impresarul confirmă: „Are vârsta pentru a pleca”

Marian Cărăvan 13.01.2021, 09:48
Belgienii speculează că Anderlecht l-ar putea transfera gratis pe Tănase! Impresarul confirmă: „Are vârsta pentru a pleca”

Gigi Becali speră în continuare să încaseze câteva milioane de euro pe Florin Tănase. Planurile i-ar putea fi dejucate chiar de căpitanul celor de la FCSB, care refuză prelungirea contractului. Chiar dacă patronul i-a oferit și o majorare salarială. Contractul lui Florin Tănase expiră în vară, iar belgienii speculează că Anderlecht l-ar putea transfera gratis.

Florin Tănase, gratis la Anderlecht?

Căpitanul celor de la FCSB arată o formă bună în acest sezon și se pare că au început să vină ofertele pentru el. Gigi Becali încă își face planuri că va putea scoate câteva milioane de euro de pe urma jucătorului, dar asta nu se va putea realiza decât dacă își prelungește înțelegerea cu FCSB. Florin Tănase dă semne că nu ar mai vrea să continue la roș-albaștri și așteaptă să-și ducă până la capăt contractul care expiră în vară. Atunci va deveni liber de contract, motiv pentru care au apărut speculațiile. În presa belgiană au apărut speculații conform cărora Anderlecht l-ar putea transfera gratis pe Florin Tănase.

„În România, Florin Tănase este un jucător recunoscut. Căpitanul de la FCSB este în plină ascensiune, dovadă fiind statisticile sale: 13 jocuri, 10 goluri, 3 pase decisive. Cu toate acestea, sosirea sa în Belgia ar necesita o perioadă de adaptare, deoarece internaționalul român nu a jucat niciodată într-un campionat extern”, au scris cei de la walfoot.be.

Florin Tănase ar mai avea oferte din Franța, Rusia, zona Golfului, dar și din MLS. Fotbalistul este pregătit să plece la o echipă din afară, e de părere impresarul Giovanni Becali.

„Tănase a devenit un pion important la FCSB, e căpitanul echipei, are și o vârstă adecvată pentru a pleca în străinătate”, spunea impresarul, în umră cu câteva săptămâni.

Florin Tanase, gratis la Anderlecht? Contractul cu FCSB ii expira la 30 iunie 2021
Florin Tanase, gratis la Anderlecht? Contractul cu FCSB ii expira la 30 iunie 2021

Florin Tănase e cotat la 3 milioane de euro

Pe 8 august 2016, FCSB l-a transferat pe Tănase de la Viitorul pentru suma de 1,5 milioane de euro, jucătorul semnând un contract pe cinci ani cu o clauză de reziliere de 30 de milioane de euro.

A debutat la naționala României pe 31 mai 2014, într-un meci contra Albaniei (0–1), intrând la schimb în locul lui Alexandru Maxim în minutul 83 al meciului.

Tănase preferă să joace ca al doilea atacant, dar poate juca și ca extremă sau vârf. Gheorghe Hagi îl consideră unul dintre cei mai talentați fotbaliști din generația sa.

9 goluri a marcat Florin Tănase în actualul sezon al Ligii 1. 17.500 de euro pe lună este salariul fotbalistului.

Născut la data de 30 decembrie 1994, Florin Tănase, un produs al Academiei Gheorghe Hagi, are o cotă de piață de trei milioane de euro.

Urmăriți Playsport.ro și pe