Becali îl îngroapă în bani pe Florin Tănase. Căpitanul FCSB va avea un contract fabulos pentru Liga I

Marian Cărăvan 11.01.2021, 20:23
Becali îl îngroapă în bani pe Florin Tănase. Căpitanul FCSB va avea un contract fabulos pentru Liga I

Gigi Becali încearcă de mai multe luni să-i prelungească contractul lui Florin Tănase. Căpitanul roș-albaștrilor e de neînduplecat, chiar dacă i s-a promis majorarea salariului. Povestea este mai veche, dar Gigi Becali insistă.

Becali vrea să-i mărească salariului lui Florin Tănase, pentru a rămâne la FCSB

Florin Tănase e în ultimele șase luni de contract cu FCSB, iar Gigi Becali vrea să îl păstreze în lot. Asta și în speranța că îl va vinde pe multe milioane. Deocamdată, se lovește de opoziția fotbalistului, care nu se lasă momit de majorarea salarială. Gigi Becali dă semne de disperare, la vară și-ar putea pierde căpitanul. Toate încercările lui Gigi Becali de a-l convinge pe Tănase să semneze un nou contract au fost sortite eșecului. A povestit chiar patronul FCSB. Totul, în contextul transferului eșuat al lui Denis Haruț, de la FC Botoșani.

„Uite de ce vreau să fac contracte pe 5 ani și să mai am opțiune să prelungesc apoi. E cazul lui Florin Tănase. Am negociat cu el. I-am zis «Ia 5.000 de euro pe lună în plus la salariu și mai semnează pe doi ani». Știi ce mi-a răspuns? «Nu, nea Gigi. Lăsați, nea Gigi. Că o fi, că o împărți…».

E vina mea că nu l-am vândut când am avut oferte. Bine, el nu e jucător de 15-20 de milioane de euro, ca Man sau ca Moruțan, și am nevoie de el să iau titlul. Că altfel… Știu eu ce aveam de făcut în cazul lui… Nu vreau să mai ajung într-o situație ca asta. La FCSB trebuie să protejăm investițiile”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

Florin Tanase a intrat in ultimele sase luni de contract cu FCSB
Florin Tanase a intrat in ultimele sase luni de contract cu FCSB

Florin Tănase joacă din 2016 la FCSB

Pe 8 august 2016, FCSB l-a transferat pe Tănase de la Viitorul pentru suma de 1,5 milioane, jucătorul semnând un contract pe cinci ani cu o clauză de reziliere de 30 de milioane de euro.

A debutat la naționala României pe 31 mai 2014, într-un meci contra Albaniei (0–1), intrând la schimb în locul lui Alexandru Maxim în minutul 83 al meciului.

Fostul selecționer al naționalei de tineret, Cristian Dulca, spunea despre Florin Tănase că are o „tehnică foarte bună, dribling foarte bun și execuții de un calm rar”.

Tănase preferă să joace ca al doilea atacant, dar poate juca și ca extremă sau vârf. Gheorghe Hagi îl consideră unul dintre cei mai talentați fotbaliști din generația sa.

9 goluri a marcat Florin Tănase în actualul sezon al Ligii 1. 17.500 de euro pe lună este salariul fotbalistului.

Născut la data de 30 decembrie 1994, Florin Tănase, un produs al Academiei Gheorghe Hagi, are o cotă de piață de trei milioane de euro.

Urmăriți Playsport.ro și pe