Destinație incredibilă pentru Florin Tănase. A apărut un nume nou pe lista echipelor interesate de serviciile căpitanului FCSB

Moldoveanu Camelia 03.01.2022, 22:55
Destinație incredibilă pentru Florin Tănase. A apărut un nume nou pe lista echipelor interesate de serviciile căpitanului FCSB

Cu toate că Florin Tănase și-a exprimat public, în mai multe rânduri, dorința de a juca în străinătate, niciun transfer nu s-a concretizat. După 2 ianuarie, data limită impusă de Gigi Becali pentru ca decarul celor de la FCSB să semneze cu Al Nasr a expirat, a apărut o posibilă nouă destinație.

Florin Tănase au putea pleca nu foarte departe de România

Cazul Tănase este unul cel puțin interesant pentru orice iubitor al „sportului rege”. Cu toate că a fost golgheter în sezonul trecut, capitanul celor de la FCSB nu a avut nicio ofertă concretă.

Eu nu ştiu nimic despre Al Nasr, când nu am primit nimic. E sătul de discuţii şi el. A fost interes la nivel de propuneri, dar fără propunere oficială. La Tănase e clar că e suma de 3 milioane de euro. Mai jos nu se poate, mici mai sus, ca ştiu că e clauza”, a spus Mihai Stoica, potrivit Telekom Sport.

Însă, potrivit prosport, Florin Tănase ar putea ajunge în Ungaria. În caul în care Becali nu o să ajungă la o înțelegere cu șeicii, căpitanul FCSB este dorit atât de Ferencvaros, cât și de MOL Vidi.

Dacă nu și nu: Golf sau Spania

Managerul de la FCSB a dezvăluit că Florin Tănase are două oferte clare în această perioadă. Potrivit lui Mihai Stoica, jucătorul ar avea o ofertă salarială de 1,5 milioane din zona Golfului și una de 1,2 milioane de euro din Spania. Chiar dacă Tănase și-ar dori să ajungă să joace în peninsula Iberică, banii ar putea conta foarte mult în alegrea pe care acesta o va face.

Există foarte mare interes, ne caută foarte multă lume. Nu am primit banii în cont. Noi trebuie să primim banii în cont, dar pentru asta trebuie ca el să se înţeleagă cu un club. Dacă bat palma, bagă banii în cont şi l-au luat. Nu se discută pe bani mai puţini. Noi nu vrem ca Tănase să plece.

Tase nu are o dorinţă să meargă în zona arabă. Are dorinţă să câştige bani, merită să câştige câteva milioane din fotbal până îşi încheie cariera. Chiar e un jucător de mare valoare. E logic să vrei să câştigi bani mai mulţi”, a spus Mihai Stoica.

Florin Tănase, nerăbdător să plece în străinătate. „Sunt sincer, aș alege bani mai mulți”

Anul 2022 ar putea să îi aducă lui Florin Tănase și mult doritul transfer. De serviciile sale se interesează Al-Nasr, din Emiratele Arabe, dar și două formații din Ungaria. Singurul impediment din calea transferului este reprezentat de suma de 3 milioane de euro, atât cât este clauza de reziliere a lui Tănase. În ceea ce privește alegerea sa, Florin Tănase a fost direct:

Tu ce ai alege? Sunt sincer, bani mai mulți. Ce? Acolo nu se joacă fotbal? (n.r. – în Emirate) Toată lumea spune că avem un campionat cel mai slab și dacă pleacă unul în Arabia zicem „vai, unde s-a dus”!”, spunea Florin Tănase, după meciul cu Sepsi, ultimul jucat de FCSB în 2021.

Urmăriți Playsport.ro și pe