Becali nu mai bagă bani, dar FCSB are viitor! Astăzi, la PlaySport LIVE, aflăm care sunt viitoarele ”produse de export ale ”Academiei FCSB”!

Sorin Chiriac / 26.07.2022, 16:11

FCSB ține din nou capul de afiș, în acest început de sezon. Nu prin rezultate spectaculoase sau transferuri răsunătoare, așa cum ne-a obișnuit în alți ani, ci cu schimbări la nivelul băncii tehnice. Schimbă deja antrenorul, după primele două etape, iese Toni Petrea, intră Nicolae Dică.

Patronul Gigi Becali a anunțat că fostul secund de la echipa națională s-a pus deja pe treabă și va fi pe bancă, joi la returul din Conference League, contra lui Saburtalo, un meci decisiv pentru soarta clublui. Pe lângă toate acestea, la FCSB, există însă și constanță, la nivelul Academiei de Fotbal.

Șeful Academiei FCSB vine la PlaySport LIVE

Astăzi, la PlaySport LIVE, vom vorbi despre fotbalul care ar trebui să ne intereseze cel mai mult, și anume cel juvenil. Aceasta este speranța pentru ca fotbalul românesc să renască și să redevină unul inportant în Europa. Iar din acest punct de vedere, Academia FSCB este una dintre cele mai bine pregătite din toată țara și începe să producă din ce în ce mai mulți jucători de calitate.

Invitatul emisiunii de astăzi va fi șeful Academiei de Fotbal FCSB, Ilie Alexe, care ne va dezvălui care este realitatea la acest nivel și ne va spune ce perspective există pentru fotbalul românesc. Directorul Academiei va explica pe înțelesul tuturor felul în care se realizează clasamentul academiilor și ce puști le pot călca pe urme lui Coman, Tănase sau Octavian Popescu, în anii ce vin.

Nu rata PlaySport LIVE, azi, de la 18:00!

Playsport LIVE este programat în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube: https://bit.ly/3KzyUKl.

Așa cum v-am obișnuit, vocea voastră, a celor care ne privesc, este cea mai importantă! Astfel că, vom intra în dialog direct cu voi și îi vom adresa invitatului nostru întrebările voastre!