Becali, răspuns total surprinzător când a fost întrebat de rivalele din lupta pentru titlu: “De ei mi-e cel mai teamă, echipa e valoroasă”

Ioan Valentin Oprea 01.06.2023, 15:12
Becali, răspuns total surprinzător când a fost întrebat de rivalele din lupta pentru titlu: “De ei mi-e cel mai teamă, echipa e valoroasă”

După ce trupa pregătită de cipriotul Elias Charalambous a încheiat, din nou, campionatul pe locul secund, Gigi Becali nu mai vrea să rateze titlul în 2024. Latifundiarul din Pipera recunoaşte, în schimb, că FCSB va avea o concurenţă acerbă pentru trofeu. CSU Craiova şi Farul Constanţa sunt văzute de Becali drept cele mai periculoase adversare din Superligă.

Finanţatorul roş-albaştrilor a vorbit despre şansele la titlu ale lui Florinel Coman şi a celorlalţi coechipieri ai săi şi a subliniat că FCSB are nevoie de achiziţii pentru a putea spera la prima poziţie. Becali a lăudat, în special, jucătorii pe care îi are la dispoziţie Eugen Neagoe şi a evidenţiat că trupa din Bănie va fi o nucă greu de spart. Rapidul nu îl sperie, pe de altă parte, deloc pe Becali.

Nu mă interesează Dinamo şi Rapid. Singura echipă de care mi-e teamă la anul este Farul. De fapt, nu, ordinea este Craiova şi apoi Farul. Nu se ştie, dacă CFR se califică în cupele europene şi ia 7-8 milioane, va fi altceva”, a punctat Gigi Becali.

Spune că lotul Craiovei este peste cel al Farului

Omul cu banii de la FCSB este surprins de sezonul nefast înregistrat de Craiova în Superligă, dar e ferm convins că „juveţii” vor arăta o cu totul altă faţă din vară. Becali e de părere că trupa de pe „Ion Oblemenco” are un lot mai valoros decât al Farului şi va fi principala contracandidată a roş-albaştrilor în cursa spre trofeu.

Echipa, la ora asta, pe care o văd eu este Craiova. Are jucători valoroşi, nu de Mitriţă spun. Echipa are calitate, e valoroasă, aşa o văd eu. Nu ştiu ce s-a greşit la Craiova, dar echipa are jucători valoroşi”, a explicat Becali.

Nu o exclude din cursă pe Farul

Patronul de la FCSB se teme însă şi de proaspăt campioana Farul Constanţa. Becali îl elogiază pe Gică Hagi şi spune că acesta are inteligenţa de a-i reinventa pe fotbaliştii respinşi de alte echipe.

La Farul e Hagi, care, chiar dacă nu are jucători, face lucruri bune, are ştiinţa lui, e meseria lui”, a adăugat Gigi Becali.

Urmăriți Playsport.ro și pe