Becali refuză milioanele și își blochează vedeta. Patronul FCSB a făcut un anunț important legat de plecarea lui Man

Mihai Cheles 18.01.2021, 20:09
Becali refuză milioanele și își blochează vedeta. Patronul FCSB a făcut un anunț important legat de plecarea lui Man

Presa din Turcia anunță că Fenerbahce Istanbul nu și-a luat gândul de la „aripa” celor de la FCSB, Dennis Man, însă șansele de a-l transfera sunt minime.

Nu banii sunt problema, ci faptul că patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a declarat că nu mai vine nimic în această iarnă. Indiferent de ofertă.

”Nu mai vând niciun jucător. Nu mă mai interesează să mai vând nimic acum. Vreau să iau campionatul. Să facă oferta, nu știu de oferta asta (n.r. – Fenerbahce), dar eu nu mai vreau să vând. Eu nu mai vreau să vând nimic, vreau să iau campionatul”, a anunțat Gigi Becali, potrivit as.ro.

Dennis Man este, în acest moment, cel mai curtat fotbalist român. Fotbalistul de 22 de ani se află pe lista mai multor formații din Italia, printre care: Fiorentina, Parma, Roma și Atalanta, dar și alte forțe ale Europei: Sevilla, Zenit, Feyenoord sau Sheffield United.

A fost depășit „deadline-ul” impus de Becali

Cu toate acestea, Gigi Becali avea un plan, iar faptul că nu a venit o ofertă pe măsură în tot acest timp, l-a determinat să schimbe strategia. Patronul celor de la FCSB aștepta o ofertă până pe 10 ianuarie, însă aceasta nu a mai venit. Sau dacă a venit, nu a fost pe măsura așteptărilor.

În același timp, Becali este conștient de faptul că, dacă ar câștiga titlul, iar FCSB s-au califica în grupele Ligii Campionilor, cota lui Man ar putea exploda.

De asemenea, Man are șanse să evolueze la „Europeanul” de tineret, dar și Jocurile Olimpice, dacă va fi sănătos. Încă două ocazii să strălucească la nivel înalt și să-și salte cota.

  • 6,5 milioane de euro este cota fotbalistului, conform Transfermakt.

În acest moment, Dennis Man este cel mai bun marcator din Liga 1, cu 13 goluri marcate în 15 prezențe. Următorul în clasament este colegul său, Florin Tănase, cu 11 goluri. Podiumul este completat de mijlocașul francez al celor de la FC Botoșani, Hamidou Keyta, cu 9 goluri.

UTA Arad așteaptă vânzarea lui Man

Dennis Man a sosit la FCSB în vara lui 2016, pentru 300.000 de euro, de la UTA. Atunci, arădenii au păstrat și un procent de 11% dintr-un eventual transfer al fotbalistului.

Către UTA au mai ajuns alți 120.000 de euro, din bonusuri de performanță: 100.000 de euro după debutul la națională și 20.000 de euro după primele 10 partide disputate pentru FCSB.

Cum sunt vehiculate multe milioane de euro în jurul transferului, UTA urmărește și ea cu atenție situația. Poate să obțină în jur de 1 milion de euro, cota parte din transferul lui Man.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe