Beleaua în care poate intra Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf: „Verificați urgent afacerile ei”

Catinca Giosanu 05.02.2023, 14:38
Beleaua în care poate intra Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf: „Verificați urgent afacerile ei”

Corina Caciuc, bruneta care a fost acuzată de Anamaria Prodan că i-a stricat familia, riscă sancțiuni penale. Impresara le-a cerut autorităților să ia la purificat afacerile amantei lui Laurențiu Reghecampf. Fostul iepuraș Playboy susține că femeia care l-a făcut extrem de fericit pe antrenor în momentul în care l-a adus pe lume pe Liam este implicată în zeci de firme.

Corina Caciuc riscă probleme penale

Potrivit publicațiilor mondene, Anamaria Prodan a lansat un nou atac la adresa frumoasei Corina Caciuc. Agentul FIFA a trecut printr-un divorț controversat și nu se poate împăca cu ideea că bruneta i l-a smuls din brațe pe laurențiu Reghecampf când îi era lumea mai dragă.

Într-un mesaj pe care l-a postat pe rețelele sociale, sexy-impresara le-a solicitat autorităților competente să verifice afacerile Corinei Caciuc. Mai mult, ea susține că actuala parteneră a lui Reghecampf deține procente din domeniul energiei, dar și al comerțului, conform spynews.ro.

Verificați urgent afacerile amantei care este implicată în zeci de firme pe care din ce se vede cu ochiul liber le preia cu ceva probleme după umila părere a tuturor… Oare de ce? Ce o recomandă și ce studii are să dețină procente în firme de energie, comerț, etc… repet, toate cu probleme?!

Oare de ce cuscra lui Reghe e speriată că copiii ei sunt băgați cu amanta lui Reghe în firmă… Ce legătură are Corina Caciuc cu câteva nume din lumea politică care s-au retras instant când presa s-a interesat de partenerii acesteia. (Petru Luhan) care iese instant din companie… Multe semne de întrebare!”, se arată în mesajul postat de fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf.

”Poate așa se află ce a fost sustras de la familia mea”

Anamaria Prodan are încredere că autoritățile vor descoperi multe nereguli în cazul în care vor lua la purificat afacerile Corinei Caciuc.

Poate așa se face lumină și găsim unde este tot ce a fost sustras de la familia mea de către Reghe care transferă totul direct în conturile lui Caciuc Gură de aur! Care era meseria lui Caciuc înainte să devină afacerista de la Cambridge? De ce Reghe e disperat să ascundă trecutul amantei? Și amanta fierbe și disperă?

Adevărul trebuie să iasă la suprafață! Și o să iasă curând, căci Dumnezeu nu lovește cu parul…”, a mai scris Anamaria Prodan pe rețelele de socializare.

Urmăriți Playsport.ro și pe