Plan diabolic făcut Anamaria Prodan. Anunț făcut cu mare fast de fosta soție a lui Reghecampf

Andrei Alexandra 04.02.2023, 05:41
Plan diabolic făcut Anamaria Prodan. Anunț făcut cu mare fast de fosta soție a lui Reghecampf

Academia Hagi va avea, în sfârșit, un rival pe măsură. Anamaria Prodan nu poate sta departe de fotbal și face un anunț neașteptat. Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf vrea să facă cea mai tare academie de fotbal din România.

Adio, Gică Hagi! Anamaria Prodan anunță crearea unei academii de fotbal cum nu s-a mai văzut în România

Agenta de jucători este foarte activă după ce a divorțat de Reghecampf. Este implicată în afaceri, vrea să facă și politică, dar tot fotbalul a rămas în sufletul ei. Impresara este sigură că poate reuși acolo unde majoritatea cluburilor au eșuat sau nu s-au interesat. Vrea să ajute copii să facă fotbal de performanță.

Am așteptat ceva timp pentru acest proiect de suflet până am considerat că pot face chestia asta pentru copiii noștri. Vreau o academie profesionistă cu adevărat, cu programe pe care le urmează copiii academiilor mari din lume, celebre. Vreau niște oameni care lucrează cu drag alături de acești copii, că pot face individualizare cu niște antrenori care au fost talentați și ca fotbaliști, iar acum pot să scoată generații de fotbaliști care știu să lovească mingea cum trebuie încă de la nivelul copiilor și juniorilor, a declarat Prodanca, la Spynews.

Investiții importante și condiții de top la academia impresarei

Anamaria nu doar a vorbit în presă, s-a și pus pe treabă și deja s-au achiziționat terenuri unde vrea să se construiască un complex la cele mai mari standarde. Această facilitate va fi gata repede și va putea concura cu investițiile lui Gică Hagi sau Dan Șucu.

M-am săturat și eu să vedem fotbaliști care ajung în Liga 1 care nu știu să stea în teren, care nu știu noțiuni de bază ale fotbalului și atunci ne întrebăm de ce fotbalul românesc regresează. Am hotărât alături de partenerii mei să facem această academie. În câteva săptămâni va fi totul gata, am hotărât să investim, să facem terenuri calumea unde copiii să nu-și rupă picioarele, genunchii, tendoanele. Vreau să le mulțumesc tuturor oamenilor care au crezut în mine și au venit să mă sprijine în acest proiect, mai spune impresara.

Impresara vrea să rezolve și problema părinților mult prea insistenți sau care pun presiune pe copii și antrenori. Acest lucru nu se va întâmpla la academia pe care o va deține Anamaria Prodan.

Părinții nu vor avea ce să caute lângă gard, cu mâinile înfipte în gard. Gata cu presiunea pusă pe copii sau pe antrenori, la meciuri și chiar la pregătiri. Părinții vor sta într-o cafenea unde vor putea vedea antrenamentul pentru că vom muta camere pe teren și vor putea vedea tot antrenamentul din această cafenea unde servesc ceva, beau o cafea și își așteaptă copiii, a mai punctat agenta

Urmăriți Playsport.ro și pe