Benfica Lisabona se pregătește să lanseze în fotbalul mare un nou român de viitor. Cine e Mario Tudose

Catinca Giosanu 06.04.2022, 20:39
Benfica Lisabona se pregătește să lanseze în fotbalul mare un nou român de viitor. Cine e Mario Tudose

Giovanni Becali îi prevede un viitor strălucit lui Mario Tudose. Agentul de jucători are planuri mari cu internaționalul român.

Mario Tudose, ridicat în slăvi de Giovanni Becali

Mario Tudose este legitimat la Benfica Lisabona, echipă care are cifre impresionante.

Fundașul central de 17 ani a fost inclus în lotul echipei naționale de tineret a României. În trecut, el a jucat o perioadă de timp pentru FC Argeș, dar a plecat la Lisabona în vara anului 2021. Și pare că îi merge destul de bine!

”Îl pot vinde pe bani mulți”

Vărul lui Gigi Becali, Giovanni Becali, a vorbit despre situația fundașului român. Oficialul este de părere că Mario Tudose va ajunge în curând la prima echipă a ”Vulturilor”.

Cea mai bună vârstă pentru a pleca (n.r – din România) este între 18 și 20 de ani, să facă pasul la o echipă trambulină, gen Atalanta, Porto, echipe care îl pot educa și vinde pe bani mulți. Un tânăr până în 20 de ani poate pleca la o echipă de acest gen dacă își păstrează niște procente de 10-15%. Aceste echipe pot vinde pe 60-70 sau chiar 100 de milioane. Acolo își formează o altă idee despre fotbalul profesionist.”, a evidențiat agentul de jucători, la Sport Total FM.

”Probabil va juca anul viitor și la echipa mare”

Giovanni Becali nu s-a sfiit să vorbească nici despre salariul pe care îl încasează Mario Tudose la Benfica Lisabona. Internaționalul român primește 2000 de euro lunar, conform agentului de jucători. El apreciază că tânărul jucător va ajunge în curând la echipa mare.

Avem un copil la Benfica Lisabona (n.r – Mario Tudose), care a plecat acum un an și ceva. E crescut în academia lor, o bijuterie de academie, are 2.000 de euro pe lună. Spălat, călcat, mâncat, totul la dispoziție. Joacă la U19 și U17, și probabil va juca anul viitor și la echipa mare.

Puțini din acești copii care pleacă la 16 ani… trecutul ne-a demostrat asta. Speram ca Tudose de la Benfica să fie o excepție.”, a mai spus Giovanni Becali.

Urmăriți Playsport.ro și pe