Bezele de la Sorana Cîrstea pentru Ion Țiriac după turneul de la Madrid. Mesaj cu tâlc al jucătoarei din Târgoviște

Moldoveanu Camelia / 06.05.2021, 09:48
Bezele de la Sorana Cîrstea pentru Ion Țiriac după turneul de la Madrid. Mesaj cu tâlc al jucătoarei din Târgoviște

Sorana Cîrstea a ținut să-i mulțumească „socrului” Ion Țiriac pentru wildcard-ul de la Madrid. Ea i-a trimis bezele chiar printr-un „mesaj cu tâlc” postat pe Instagram. Din păcate nu a reușit să se bucure prea mult de favoare deoarece a fost eliminată chiar în primul tur.

Bezele de la Sorana Cîrstea pentru Ion Țiriac după Mututa Madrid Open

Sorana Cîrstea mesaj Ion Ion Țiriac
Sorana Cîrstea, mesaj cu tâlc către Ion Ion Țiriac

Sportiva a ținut să-i mulțumească public „socrului” Ion Țiriac pentru „invitația” primită la turneul de la Madrid. Cu toate că n-a reușit să profite prea mult de acest favor, fiind eliminată chiar în primul tur, ea n-a uitat de cel care i-a oferit această șansă.

Iubita lui Ion Ion Țiriac a posta pe Instagram un mesaj care pare să aibă o destinație clară. În ciuda accidentării suferite și perioadei dificile pe care urmează să o traverseze, ea nu a uitat de omul care i-a oferit iar sprijinul său.

Mulțumesc pentru tot, va rămâne pentru totdeauna turneul meu favorit”, a scris Cîrstea despre participarea sa la Mutua Madrid Open. Evident, un gest de mulțumire adresat în special tatălui iubitului ei, Ion Ion Tiriac.

„Tata-socru” Ion Țiriac i-a făcut loc pe lista pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo

Conform regulamentului, la turneul olimpic de tenis pot participa primii 56 de jucători din topurile ATP și WTA. Condiția de bază este ca aceștia să bifeze un număr minim de prezențe în Cupa Davis sau FED Cup (actuala Billie Jean King Cup), în ultimii doi ani. Cum Sorana Cîrstea s-a retras din echipa României de Fed Cup în 2018, ea nu ar fi eligibilă pentru Jocurile Olimpice. Totuși, a primit o derogare din partea Federației Române de Tenis, for condus de Ion Țiriac, tatăl iubitului frumoasei jucătoare de tenis. Chiar Sorana Cîrstea a anunțat acest lucru, înaintea plecării la Miami Open. „Tata-socru” Ion Țiriac i-a făcut loc Soranei Cîrstea pe lista pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Din fericire, voi juca la Olimpiadă! Am fost contactată de federație, am înțeles că s-a obținut o derogare pentru mine. M-au întrebat dacă doresc să joc și am spus ‘da!’. Este o onoare, am jucat două Olimpiade, la a treia am fost accidentată.

Normal, vreau să joc, dacă s-a obținut această derogare. Nu am cerut-o eu, dar a venit din partea lor și atunci m-am bucurat”, a spus Sorana Cîrstea.

Ce i-a transmis Sorana Cîrstea iubitului Ion Ion Țiriac

Telefonul secret dat de Sorana Cîrstea către Ion Ion Țiriac după victoria de la Istanbul. Camerele TV au surprins momentul în care Sorana vorbește la telefon cu partenerul ei. Ion Ion Țiriac a lăudat-o, probabil, pentru rezultat. Conform prosport.ro, jucătoarea a fost auzită spunând „Da, iubitule! Așa e!”, fiind, în mod evident, fericită și de victorie, dar și de dialogul cu partenerul de viață.

Cei doi s-au logodit, dar stau departe de ochii publicului. Sorana poartă cu mândrie inelul de logodnă, primit de la Țiriac jr., însă fiul cel mare al miliardarului se ferește de priviri indiscrete. El nu a fost văzut vreodată în tribune, pentru a-și susține iubita la vreun turneu.