Blestemul a lovit crunt. Familia lui Pițurcă a rămas pe drumuri

Sorin Chiriac 27.08.2021, 18:53

Nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva! Familia lui Victor Pițurcă a rămas pe drumuri din cauza datoriilor. După trei procese pierdute și unul în desfășurare, instanța a decis scoaterea la licitație a imobilului de lux. Decizia vine după o perioadă în care fostul selecționer și fosta sa amantă s-au jignit de mai multe ori.

Au fost evacuați din casă! Blestemul i-a distrus

Victor Pițurcă a avut o relația, în timp ce era căsătorit, cu Vica Blochina. Cei doi au împreună un băiat, Edan. Pentru a-i asigura o viață liniștită fostei amante și fiului său, fostul antrenor al echipei naționale a cumpărat un apartament de lux pe Calea Victoriei. A doua familie a lui Piți s-a mutat în noua locuință în anul 2007.

Vica Blochina a rămas acum pe drumuri după ce a fost evacuată din cauza datoriilor de la întreținere. Se pare că fosta balerină a acumulat 13.309,35 de lei datorie (2.680 de euro). Asociația blocului în care a locuit aproape 14 ani i-a intentat patru procese, trei dintre acestea ajungând la sentința finală. Astfel, fosta amantă a lui Pițurcă a ajuns să fie evacuată, iar apartamentul să fie scos la licitație începând cu suma de 994.053 de lei (198.810 euro).

Potrivit wowbiz, imobilul ar valora 350.000 de euro. Are trei camere, două balcoane și peste 125 mp. Mai mult, Vica și-ar fi renovat casa chiar de curând. Se pare că blestemul lui Pițurcă lovește, altfel nu s-ar explica faptul că fosta balerină nu a putut face rost de 3 mii de euro pentru a păstra apartamentul care valorează de 100 de ori mai mult decât datoria.

Vica Blochina, îndrăgostită de lux și opulență

Fosta balerină a invitat în urmă cu ceva timp presa acasă la ea pentru a filma luxul în care trăiește. Fosta amantă a lui Victor Pițurcă s-a lăudat cu obiectele valoroase care îi fac apartamentul să valoreze și mai mult.

Din 2007 ne-am mutat. Eu iubesc casa, îmi place să stau acasă și îmi place să mă simt bine. Renovarea a ținut vreo 3 luni de zile.

Acest tablou este cu Angelina Jolie făcut de Craioveanu. Eu iubesc tablourile și îmi plac lucrurile valoroase. Acesta este tot al unui pictor român, l-am cumpărat în 2006 cu 1.500

de euro. În câteva luni a ajuns să coste 5.000 de euro.
Eu întotdeauna mi-am dorit să am o casă albă, îmi plac culorile deschise și calde. Peretele ăsta l-am construit pentru a-mi face un dressing, pentru că nu aveam niciodată unde să-mi pun lucrurile. Am păstrat candelabrele de cristal, iar vitrina din față am adus-o din Asia. Am adus antichități de peste tot din lume.

La mine se mănâncă tot timpul din veselă de cristal sau din porțelan. Eu nu pot să mnânc din farfurii de unică folosință”, spunea Vica Blochina într-un interviu, la un post de televiziune.

Urmăriți Playsport.ro și pe