Blonda care a stat pe marginea terenului la victoria românilor Man și Mihăilă e cea mai dorită femeie din Italia

Giosanu Catinca / 16.03.2021, 17:23
Blonda care a stat pe marginea terenului la victoria românilor Man și Mihăilă e cea mai dorită femeie din Italia

O tânără din Italia a făcut senzație la derby-ul în care Parma a învins echipa AS Roma, scor 2-0. Blonda a stat pe marginea terenului la meciul cu pricina, dar le-a purtat noroc românilor Man și Mihăilă. La momentul actual, ea este cea mai dorită femeie din Italia. Despre cine este vorba și cu ce se ocupă?

Ea este blonda care a stat pe marginea terenului la victoria românilor Man și Mihăilă

Parma, formația românilor Dennis Man și Valentin Mihăilă, a obținut o super victorie, pe teren propriu, cu AS Roma în etapa a 27-a, scor 2-0.

Românii Valentin Mihăilă și Dennis Man au fost decisivi în acest meci. În minutul 9, Dennis Man a pasat, iar fostul mijlocaș al Universității Craiova a marcat. De asemenea, Mihăilă a mai încercat o foarfecă în repriza a doua. După pasa decisivă pentru Mihăilă, din debutul meciului, Man a mai ieșit o dată la rampă și a fost aproape să înscrie și el în minutul 48, însă portarul a parat senzațional șutul fostului jucător de la FCSB. Echipa antrenată de Roberto D’Aversa a făcut 2-0 din penalty-ul transformat de Hernani.

Înaintea meciului cu Roma de mâine, Roberto D’Aversa a vorbit despre cei doi români de la echipa sa. Antrenorul „cruciaţilor” este de părere că Mihăilă a confirmat valoarea sa, în timp ce Man mai are nevoie de o perioadă de adaptare.

Mihăilă arată în sfârșit ce jucător este. La Parma a venit cu o problemă, care i-a dat bătăi de cap în prima parte a sezonului. Man a venit mai târziu, dar poate deveni un jucător foarte important pentru Serie A. Are nevoie de timp pentru a produce un impact.”, a spus D’Aversa, potrivit Parma Live.

Pentru Parma a fost primul succes după aproape patru luni! În urma acestei victorii, gruparea lui Man și Mihăilă a întrerupt seria de 18 meciuri consecutive fără victorie în toate competițiile.  Echipa românilor nu mai câștigase în Serie A de pe 25 noiembrie 2020.

Diletta Leotta le-a purtat noroc lui Dennis Man și Mihăilă
Diletta Leotta le-a purtat noroc lui Dennis Man și Mihăilă / Sursa Foto: Instagram

E cea mai dorită femeie din Italia

Atât Man, cât și Mihăilă au fost tituluari în duelul cu AS Roma. Jocul celor doi a fost urmărit cu mare interes de frumoasa jurnalistă Diletta Leotta. Sicilianca a stat pe marginea terenului. Ca de obicei, reporterița postului DAZN si-a pus în valoare calitățile fizice, cu o ținută sexy. Cu siguranță, ea a fost remarcată de către fotbaliștii noștri.

Sicilianca a absolvit Facultatea de Drept ”Luiss”, din Roma, în 2015, dar nu a profesat încă în domeniu. Nici nu are de gând, mai ales că are succes în televiziune.

Frumusețea ei a fost recunoscută la scară națională acum zece ani, când a câștigat titlul ”Miss Elegant” la concursul de frumusețe Miss Italia. Diletta este populară și în mediul online, având 6,6 milioane de urmăritori pe contul de Instagram.