Ironii pe seama Anei Prodan și transferul lui Dennis Man la Parma. S-a dezlănțuit Victor Becali!

Giosanu Catinca / 24.06.2021, 12:50
Ironii pe seama Anei Prodan și transferul lui Dennis Man la Parma. S-a dezlănțuit Victor Becali!

Anamaria Prodan l-a acționat în judecată pe Dennis Man (22 de ani, extremă dreapta), fotbalist care activează în prezent la Parma. Agentul a cerut despăgubiri în valoare de 350.000 de euro pentru încălcarea contractului de impresariere, motiv pentru care Victor Becali a ironizat-o.

Ironii pe seama Anei Prodan și transferul lui Dennis Man la Parma

Soția lui Laurențiu Reghecampf vrea să se răzbune pe Dennis Man în justiție pentru ratarea transferului la Parma. Astfel, agentul a solicitat să fie despăgubit pentru încălcarea contractului avut cu jucătorul.

Reamintim că Ana Prodan s-a repezit să-i atace pe Gigi și pe Giovanni Becali imediat cum a priceput că avea să fie lăsată pe dinafară în transferul lui Man. Ulterior, a realizat că și Man hotărâse să fie alături de verii Ioan și Victor. Și l-a jignit în direct:

E greu să ajungi mare fotbalist când n-ai ceea ce ar trebui să ai în pantaloni. M-am străduit atât de mult timp să-i fiu alături, să-i caut cele mai bune oferte, a fost ca o parte din familia mea.”, a declarat soția lui Lurențiu Reghecampf, în urmă cu câteva luni.

S-a dezlănțuit Victor Becali!

Victor Becali a ironizat situația cauzată de Anamaria Prodan. Fostul agent a spus că din cauza unor astfel de gesturi, ajung ”tribunalele pline”.

Nu mă interesează pe mine, de ce să fiu dezamăgit? Fiecare om face ce vrea, spune ce vrea și răspunde pentru faptele lui. E o țară liberă, face fiecare ce vrea. Pe mine de ce să mă acționeze în instanță? Cum a fost luat Dennis Man? Și eu acum te pot acționa în instanță că ai venit aici, la birou. Se va dovedi că am vorbit la telefon și am fost de acord. Nu e niciun fel de problemă. Tocmai de aceea sunt așa aglomerate instanțele astea, că cine n-are ce face dă pe cineva în judecată și oamenii care au probleme reale trebuie să aștepte pentru că-s aglomerate instanțele. N-am eu de ce să-mi fac probleme.”, a declarat Victor Becali, într-un interviu acordat Digi Sport.

În ceea ce îl privește pe Man, el a fost de acord să plece la Parma alături de Dragoș Sârbu și de Giovanni, care activează acum drept consilier al firmei de impresariat, pentru că liberarea condiționată nu îi permite să fie intermediar de jucători.