Boala de care ar suferi Gigi Becali scoasă la iveală de primarul din Iași: „A devenit foarte tulbure de la o vreme”

Giosanu Catinca / 24.09.2021, 11:14
Boala de care ar suferi Gigi Becali scoasă la iveală de primarul din Iași: „A devenit foarte tulbure de la o vreme”
Primarul PNL din Iași, Mihai Chirica, a vorbit recent despre situația lui Gigi Becali. Edilul nu are o părere tocmai bună despre patronul celor de la FCSB. El este conștient de faptele bune pe care latifundiarul le-a realizat atât în țară, cât și în străinătate, însă a scos în evidenţă lucrurile care nu îi plac la omul de afaceri. În plus, Mihai Chirica susține că Becali suferă de o anumită boală care nu i-ar face cinste afaceristului din Pipera.

A intrat în vizorul lui Mihai Chirică

Gigi Becali a fost aspru criticat de către primarul Iaşiului, Mihai Chirica. Politicianul decide mai tot ce se întâmplă la clubul Poli Iași, însă se ascunde în spatele unui Consiliu Director. El aşteaptă cu nerăbdare duelurile cu FCSB, pe care o numeşte Steaua, echipă al cărei susţinător afirmă că este. În acest context, edilul a făcut câteva afirmații destul de controversate la adresa omului de afaceri.

În primă fază, Mihai Chirică a recunoscut că ţine cu CSA Steaua, echipa din Liga 2-a, şi abia aşteaptă ca Poli Iaşi să joace contra ,,militarilor” în acest sezon.

Eu țin cu Steaua (n.r de fapt cu FCSB), eu sper să ajungem să vedem repede Politehnica în confruntări directe cu Steaua, dar nu îmi place atmosfera de acolo. A devenit foarte tulbure și cu declarații foarte tăioase, ceea ce confirmă și rezultatul.”, și-a început discursul Mihai Chirica.

Ulterior, el l-a atacat pe Gigi Becali.

”Becali, un om aflat într-un paradox veșnic”

Mihai Chirica susține că latifundiarul are probleme grave de sănătate.

Domnul Becali este un om aflat într-un paradox veșnic. Pe lângă prezența lui spirituală în care face, nu vorbește, și aici spun despre faptele lui pe care le-am văzut. Îl felicit și mă rog la Dumnezeu să-l țină sănătos, am văzut investiție de milioane de euro băgată la Muntele Athos.

Din banii lui, din buzunarul lui și al familiei. Iar Podromu nu este o biserică, nu e un așezământ monahal. Este o proprietate a statului român, care trebuia să rămână în grija statului, cum a făcut Ceaușescu. Și uităm cu ușurință acest lucru.

Dar are și cealaltă fațetă, când se spurcă la televizor, uneori cu niște nimeni, care toată viața lor nu au făcut decât să producă bani pe toate căile și nu mai fac comentarii asupra căilor. Sau pur și simplu declarații gratuite, care nu-și au locul și care nu vorbesc atunci despre un om serios, ci despre faptul că iar bate câmpii.

Prin urmare, e un om foarte bipolar, care are părți bune, dar care, din păcate, a făcut din fotbal patimă și când ești pătimaș gafezi.”, a mai spus Mihai Chirica, pentru doarromania.ro.