Probleme de sănătate pentru Gigi Becali! Adevăratul motiv pentru care nu a putut merge la întâlnirea de azi, cu Edi Iordănescu

Ștefănescu Dragoș / 18.08.2021, 18:00
Probleme de sănătate pentru Gigi Becali! Adevăratul motiv pentru care nu a putut merge la întâlnirea de azi, cu Edi Iordănescu

După un parcurs modest în Liga 1, FCSB a suferit și eliminarea rușinoasă din preliminariile Conference League. Înfrângerea în fața Rapid-ului a fost picătura care a umplut paharul pentru Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera l-a demis pe Dinu Todoran de pe banca tehnică a FCSB-ului și l-a adus pe Edi Iordănescu. Astăzi urma să aibă loc prezentarea noului tehnician la cantonamentul echipei. S-a aflat adevăratul motiv pentru care Gigi Becali nu a putut merge la întâlnirea cu Iordănescu.

Edi Iordănescu este noul antrenor al FCSB-ului

După înfrângerea din derby-ul cu Rapid, Gigi Becali a hotărât imediat demiterea lui Dinu Todoran de pe banca tehnică a echipei. Latifundiarul din Pipera s-a orientat repede și l-a numit pe Edi Iordănescu ca antrenor al FCSB-ului. Implicarea lui Becali în problemele tehnice ale echipei este de notorietate în fotbalul românesc. Dorind să aibă o altă abordare în mandatul lui Edi Iordănescu, latifundiarul din Pipera a dezvăluit care va fi noua strategie la FCSB. Becali este hotărât să nu se mai implice la echipă și să-i dea mână liberă lui Edi Iordănescu.

El mi-a spus mie că va vorbi cu mine luni. Şi marți nu mai am voie să-l sun. Mi-a spus că dacă vreau, vorbim luni, dar după, de marți, nu mai vorbim. A pus asta în contract. Așa am hotărât. Mi-am dat seama că sunt nebun. N-am ce să-i cer, știu sigur că va face. Nu i-am cerut nimic, are echipă. El trebuie să ia campionatul. Eu i-am spus că echipa este a lui. Trebuie să îmi valorifice jucătorii tineri. Nu știu cum face. Atât!

Contractul e făcut pe nouă luni. 500.000 de euro dacă reziliez contractul unilateral. Dacă-l dau afară, trebuie să plătesc. Are dreptul să reziliere unilateral, dacă-i cer ceva. A spus că discutăm de clauze după nouă luni. El vrea 100.000 pentru campionat.

Are salariul pe care îl avea la CFR. Dacă vrea el să-l ridice, să-l ridice. I-am făcut tot, tot, tot. El va fi proprietarul echipei. I-am spus lui Argăseală să bage tot ce vrea el în contract”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Adevăratul motiv pentru care Gigi Becali nu a putut merge la întâlnirea cu Iordănescu

Ieri, Gigi Becali anunța că va merge cu Edi Iordănescu în cursul zilei de azi în cantonamentul FCSB-ului. Becali intenționa să-l prezinte pe noul tehnician jucătorilor. Însă, Gigi Becali nu a mai ajuns astăzi la baza de pregătire din Berceni. Se pare că, latifundiarul din Pipera a avut mari dificultăţi în a se îmbrăca şi i-a anunţat pe cei de la FCSB că nu mai poate ajunge în cantonament. Gigi Becali a suferit săptămâna trecută o intervenţie chirurgicală la umăr, după ce a avut probleme la un tendon. În prezent, patronul FCSB-ului are braţul imobilizat şi se află în perioada de recuperare.

M-am operat la umăr. O operaţie cam grea, de tendon. Am mâna imobilizată într-o proteză. La mâna stânga am făcut operaţie la tendon.

Aveam probleme la tendon de mult. Nu mi-am dat seama, dar tendonul era rupt. Când mi-a făcut operaţia era mai grav, dar nu mai contează asta.

Acum mă simt bine, normal, dar am mâna imobilizată. În Bucureşti m-am operat”, a explicat Gigi Becali după intervenția chirurgicală.