EXCLUSIV. Presupusa iubită a lui Ion Țiriac vorbește, în premieră, despre relația sa cu magnatul: „Este adevărat că m-a ajutat!”

Claudia Balan / 21.07.2021, 17:41

Irina Deleanu, fosta campioană la gimnastică ritmică, în prezent președinele acestei federații, este femeia văzută cel mai des în preajma lui Ion Țiriac. De ceva ani, se vehiculează că aceasta este actuala iubită a miliardarului, care beneficiază de limuzinele sale de lux și este răsfățată cu cadouri scumpe și cu multe surprize. În premieră, fosta sportivă a vorbit pentru playsport.ro despre relația specială pe care o are cu cel mai bogat burlac al României.

Presupusa iubită a lui Ion Țiriac, vorbește, în premieră, despre relația sa cu magnatul

Irina Deleanu ne-a mărturisit că Ion Țiriac, cu 37 de ani mai în vârstă decât ea, pe care-l cunoaște de mai bine de 25 de ani, de când era sportivă, este bărbatul care a ajutat-o și o sprijnă și-n prezent, foarte mult. În plus, cu multă sinceritate, frumoasa brunetă ne-a vorbit, cu tristețe, despre boala de care suferă fiica sa, Antonia (12 ani), despre care Ion Țiriac nu este străin. Miliardarul s-a implicat total pentru a găsi soluții care să-i amelioreze afecțiunea de care suferă copila.

”Avem o relație bazată pe respect. M-a ajutat de-a lungul anilor. Și mai ales cu fiica mea, Antonia, care are diabet, descoperit în urmă cu trei ani și face insulină de patru ori pe zi. M-a ajutat mult cu tratamente în străinătate. A încercat și la Houston, și la Geneva și la renumitul Institut de diabet din Stuttgart să se găsească o soluție pentru a nu mai face insulină, dar răspunsul a fost același. Diagnosticul este confirmat, și nu există alte tratamente. Tot ce mănâncă e cântărit, glicemia mereu măsurată. Sportul o ajută, dar nu poate face de performanță. Efortul mare îi dăunează”, a mărturisit Irina Deleanu pentru playsport.ro.

Ce i-a promis la ultima întâlnire

Fosta sportivă spune că s-a întâlnit ultima oară cu Ion Țiriac în urmă cu o lună, înainte să plece în vacanța din Marbella, unde se află împreună cu cei doi copii ai săi.

Ultima oară când am vorbit mi-a promis că în cadrul proiectului său de la Otopeni, o să facă o sală destinată exclusiv gimnasticii ritmice. Avem afluență de copii, gimnastica ritmică atrage fetițele. Singura problemă e că nu avem o sală propice unde să ne desfășurm activitatea și nu prea avem unde să le chemăm la antrenamente. Ne descurcăm greu cu baza materială, antrenoarele caută săli unde să facă antrenamente”.

”Cine l-ar putea părăsi pe Ion Țiriac?”

Irina Deleanu a mai spus că în toți acești ani, în care s-au scris multe rânduri despre idila sa cu Ion Țiriac, cel mai mult au amuzat-o articolele apărute cu ocazia zilei de naștere a miliardarului. Atunci s-a scris că aceasta nu a fost prezentă la respectivul eveniment, întrucât l-a părăsit pe fostul tenisman.

Am râs pentru că m-a distrat foarte tare când s-a scris că l-am părăsit. Poate oare cineva să-l părăsească pe Ion Țiriac?” , se întreabă Irina. Mai în glumă mai în serios, Irina a precizat că nu locuiește împreună cu miliardarul. ”Ne vedem când e nevoie, avem întâlniri de bussines”, a adăugat aceasta.

Test Covid pentru a nu intra în izolare

De aproximativ trei sptămâni, Irina se află împreună cu copiii în vacanță, în Marbella.

Am plecat de pe 3 iulie, atunci în Spania se putea intra fără teste Covid sau vaccin. Ne vom întoarce pe data de 29, acum Spania e în scenariul roșu și va trebui să ne facem toți tesul, pentru a nu sta două săptămâni în izolare. Dar chiar și așa, s-a meritat. Iulie este singura lună în care pot pleca în vacanță cu copiii, singura lună în care pot fi numai a lor”, ne-a mai spus fosta campioană de gimnastică ritmică.

Născută în aceeași zi cu Nadia

Irina Deleanu a ajuns în sala de gimnastică tocmai pentru că s-a născut în aeeași zi cu Nadia Comăneci, mai precis pe 12 noiembrie.

Născută fiind în aceeaș zi cu Nadia, bunica mea și părinții și-au spus că poate e momentul să încep gimnastica. Am ajuns însă la gimnastică ritmică, unde, în urma unei selecții, s-a constatat ca aveam trăsături și calități pentru gimnastica ritmică. Așa că am rămas acolo, am fost fascinată de toate obiecele pe care le-am găsit, panglică, cerc, coardă, minge, măciuci. Pentru mine, gimnastica ritmică a însemnat viața, un mod de exprimare, ramura sportivă în care am simțit că trăiesc”, ne povestește Irina. Ironia sorții face ca, în urmă cu zeci de ani, și Nadia Comăneci să apară în vizorul presei cum că a fi avut o relație cu Ion Țiriac.

A ajuns la medic pentru că… stătea foarte mult în cap

Tot din vremea copilăriei sale, Irina povestește că era un copil neastâmpărat.

Copil fiind, stăteam foarte mult în cap. Ai mei au crezut că am ceva defect și m-au dus la doctor. Medicul le-a spus că nu am nimic, că trebuie să mă ducă la sport. E important să faci sport. Personal, i-aș felicita pe toț copiii care vin să facă mișcare. Totul începe în joacă, cu o mișcare pe care îți place să o faci, te simți bine jucându-te cu mingea sau cățărându-te în copaci. În gimnastica ritmică, noi sfătuim fetițele să iubească toate obiectele, ca și cum ar fi păpușile lor cu care se joacă. Performanța presupune însă alte rigori. Suntem o mână de oameni care ne ocupăm de sportul românesc, fiecare pe ramura lor ș căutăm să le oferim copiiilor tot ce le trebuie, e important ca aceștia să facă sport, pentru a avea o viață organizată, pentru a fi sănătoși și a se dezvolta armonios”, a încheiat aceasta.

Ghinionistă în dragoste

La 44 de ani, Irina Deleanu a fost deja căsătorită de trei ori. Prima oară s-a măritat pe când era foarte tânără, la 20 de ani, iar din acea relaţie a rezultat fiul său pe nume David. După divorț, s-a recăsătorit în anul 2004 cu fostul şef al Fiscului, Şerban Pop, care pe atunci era şeful de cabinet al ministrului finanţelor Mihai Tănăsescu. Irina a născut-o pe Antonia, acum în vârstă de 12 ani. Nici acest mariaj nu a durat şi, după numai trei ani de căsnicie, Irina a ajuns la divorț, iar în urma partajului, ea s-a ales cu o locuinţă în valoare de 800.000 de euro. După opt ani, mai precis în anul 2015, Irina l-a cunoscut pe băiatului fostului şef de la ”Doi ş’un sfert”, Virgil Ardelean. Deşi mai tânăr cu trei ani decât ea, Irina a spus din nou ”da” când Alin Ardelean a cerut-o în căsătorie.