Bogdan Stancu îl refuză pe Gigi Becali. Cu ce club ar putea semna ”Motanul” în următoarele ore

Moldoveanu Camelia / 09.06.2021, 14:04
Bogdan Stancu îl refuză pe Gigi Becali. Cu ce club ar putea semna ”Motanul” în următoarele ore

Încă o „telenovelă” se încheie în dezavantajul lui Gigi Becali. Bogdan Stancu l-a refuzat pe finanțatorul FCSB și și-a găsit o altă echipă proaspăt promovată. „Motanul” ar putea semna în următoarele ore.

„Telenovela Bogdan Stancu la FCSB” s-a încheiat!

Bogdan Stancu rămâne în Turcia
Bogdan Stancu rămâne în Turcia

Gigi Becali a vorbit în mai multe rânduri despre transferul lui Bogdan Stancu la FCSB. Cu toate că finanțatorul și-l dorește foarte mult iar la echipa roș-albastră, nu are de gând să-l aștepte prea pentru a se decide.

Stancu îmi dă răspunsul pe 15, eu nu stau după el. Nu stau eu până pe 15 după el”, a declarat Gigi Becali potrivit AS.ro.

Motanul Stancu se află la Genclerbirligi din 2019. Acesta a mai jucat la FCSB între 2008-2011, după care a plecat la Galatasaray. Cu toate că părea decis să revină în România, „Motanul” mai rămână o perioadă în Turcia. Potrivit ozgurkocaeli.com, românul urmează să semneze cu Kocaelispor, noua echipă promovară.

Dacă tehnicianul Mustafa Reşit Akcay va da răspuns pozitiv comitetului care se ocupă de transferuri, vor începe demersurile pentru transferul fotbalistului”, scriu jurnaliștii din Turcia.

Încă un transfer ratat de FCSB! Fotbalistul bătuse palma cu Gigi Becali, dar mutarea a picat dintr-un motiv incredibil

La conferința de prezentare a lui Alexandru Crețu, Gigi Becali a anunțat că îl dorește și pe Alin Șeroni de la FC Botoșani. Însă doar în condițiile în care Valeriu Iftime l-ar fi lăsat să plece liber de contract. Finanțatorul de la Botoșani a dezvăluit că într-adevăr, Becali nu a fost de acord să plătească 100.000 de euro pe fotbalistul de 34 de ani. Astfel, el a rămas la Botoșani, deși ar fi dorit să semneze cu echipa roș-albastră.

Asta este situația. Șeroni sunt sigur că ar fi vrut să meargă la FCSB. El are la mine 4.000 pe lună. Eu am ințeles că Gigi îi dădea undeva dublu sau cam pe acolo. Însă, dacă nu a vrut să îmi dea 100 de mii de euro pe Seroni atunci e clar că nu l-a vrut cu adevărat.

El oricum cred că îl lua pe Șeroni doar ca soluție de rezervă. Mie aici la Botoșani acest jucător îmi trebuie cu adevărat. Însă nici eu nu pot să gândesc doar cu inima, trebuie să mai caut soluții și în favoarea clubului.

În cazul în care băteam palma cu Gigi pentru 100 de mii de euro, atunci acei bani îi băgăm în niște prime pentru jucători. Dar a fost alegerea lui Gigi să opteze pentru acel jucător de prin liga a treia.

Sunt sigur că i-a dat un salariu mai mare față decât îi dădea lui Șeroni, iar acest băiat este un fotbalist care își știe statutul și își asteapta șansa fără a-ți face probleme prin vestiar. Este un băiat modest și muncitor”, a spus Iftime pentru ProSport.